Word de meest succesvolle versie van jezelf

Word de grootste, meest succesvolle en gelukkige versie van jezelf met behulp van Creatrix®.
Op naar jouw 2.0 versie.

Welkom, ambitieuze, ondernemende vrouw! Sense & Sensitivity helpt jou om de beste versie van jezelf te worden. Bevrijd jezelf van blokkades, pijnlijke emoties en belemmerende overtuigingen zodat je weer vol energie en zelfvertrouwen succesvol kunt en durft te zijn!

Jij....

.... bent sterk, een echte doorzetter en een aanpakker.

Jij doet de dingen graag goed en gaat voor kwaliteit. Je legt de lat erg hoog en je vraagt jezelf vaak af of je het wel goed genoeg doet.

Je bent daadkrachtig en hebt een geweldig goed inlevingsvermogen. Je staat altijd klaar voor anderen en bent erg betrokken. Ondanks dat je moe, gestrest of misschien wel uitgeput bent. Je bent een bikkel.

Het is lang geleden dat je je écht energiek voelde en kon ontspannen. Je loopt steeds vaker vast. Als ondernemer, maar ook in je gezin en familie, in je relatie én in jezelf. Je weet dat je het anders wilt maar je weet niet hoe. 

Je hebt al redelijk wat gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar toch blijf je tegen bepaalde dingen aanlopen. Dingen die steeds terug lijken te komen. Uitstelgedrag door je perfectionisme bijvoorbeeld. Of blijf je jezelf maar klein houden uit angst voor afwijzing of confrontatie.

Je bent daarom op zoek naar een manier die je blijvend van deze uitdagingen afhelpt.

Ik kan je helpen als je:

  • twijfelt aan jezelf en onvoldoende durft te vertrouwen op je eigen kunnen
  • veel onrust ervaart en je overal verantwoordelijk voor voelt
  • je regelmatig eenzaam voelt, omdat je nu weet hoe ‘lonely at the top’ voelt
  • je schaamt voor je succes en je schuldig voelt over je snel groeiende omzet
  • je overweldigd voelt door de snelle groei van je zakelijke succes
  • denkt dat je alles moet weten en kunnen om het perfecte rolmodel te zijn voor anderen
  • toch nog steeds bang bent om niet genoeg waarde te leveren aan je klanten
  • negativiteit en kritiek van anderen hard binnenkomt en je daardoor te vaak van slag raakt
  • je altijd ‘aan’ staat uit angst dat je bedrijf instort en je je succes kwijt raakt

Ondernemen is fantastisch. Of kan fantastisch zijn. Het is een geweldige manier om je persoonlijk te ontwikkelen en meer overvloed aan te trekken in je leven.

Toch kan het ook enorm frustrerend zijn. Er wordt vaak gedacht dat je even een aantal strategische tools nodig hebt zoals een website en dat het dan wel gaat lopen, maar niks is minder waar.

Helemaal gezien de concurrentie in elke markt tegenwoordig.

Het is niet meer de ondernemer die het beste is in haar vak die 'wint' maar de ondernemer die op mentaal én emotioneel vlak het meest veerkrachtig is. Die vanuit zelfvertrouwen dingen doet. Die echt haar plek in de markt durft te claimen. Die uitspreekt wat ze écht denkt en vindt.

Dingen als advertenties, je website en Instagram zijn ook super belangrijk, maar als je mindset (op mentaal én emotioneel vlak) niet op orde is, dan is de rest dat ook niet. Als je rationeel best wel weet dat je goed genoeg bent in je vak, maar dat niet voelt, is dat niet genoeg om succesvol te kunnen zijn. Want dan voelt het niet als een echt succes, maar als toeval. Het is dus vooral belangrijk om je eigen waarde ook echt te gaan voélen en geloven vanuit je tenen. Je mindset op mentaal en emotioneel vlak is de fundering voor alles. De onmisbare basis die er eerst moet zijn.

Herkenbaar? En wil jij hier voorgoed van af?

Dan biedt Sense & Sensitivity jou de uitkomst! Met het snelle, effectieve en pijnloze 1:1 Creatrix doorbraakprogramma laat je binnen no time negatieve gedachten, emoties en patronen los en voel je je weer gelukkig, zelfverzekerd en energiek! Zodat je weer vanuit rust, plezier en vertrouwen kunt gaan ondernemen.

Creatrix® is uniek in Nederland en is de enige tool waarmee je gegarandeerd een blijvend resultaat kunt bereiken. Je krijgt van mij dus ook een resultaatgarantie.

Als nummer 1 Creatrix® expert van Europa help ik je hier graag mee verder.

Wil jij je succesblokkades blijvend doorbreken?

Beluister dan de podcast 'Hoe je angsten, onzekerheden en blokkades blijvend kunt doorbreken', waarin ik geïnterviewd word door de zeer succesvolle business coach Tineke Zwart. Tijdens deze podcast ontdek je hoe ik vrouwelijke leiders help om hun onzekerheden en blokkades blijvend los te kunnen laten en hoe je jezelf kunt resetten. Zodat je oude patronen die steeds maar weer terugkeren, kunt doorbreken. In deze podcast hoor je wat Creatrix® is, waarom het zo belangrijk is om als ondernemer je belemmeringen te doorbreken en hoe je dat precies kunt doen. Je kunt deze podcast hier beluisteren.

Of bekijk mijn gratis online masterclass 'van keihard werken naar rust, plezier en zelfvertrouwen'. Tijdens deze masterclass ontdek je hoe het komt dat je te vaak stress, onrust en overprikkeling ervaart en je niet kunt genieten van je leven en je succes. Daarnaast vertel ik je welke specifieke aanpak je als ambitieuze vrouw nodig hebt om op een relaxte manier te functioneren en weer rust, tevredenheid en vertrouwen te ervaren. En welke structurele oplossing er is om je blokkades blijvend en gegarandeerd op te lossen. In een uur tijd krijg je alle informatie die je nodig hebt om te ontdekken hoe je weer vanuit vrijheid en plezier kunt gaan ondernemen. Je kunt je hier aanmelden

Wil jij ook weer vanuit rust en vertrouwen ondernemen?

Wil jij ook graag je onzekerheden en belemmeringen blijvend doorbreken? Je twijfel, perfectionisme en angsten loslaten? Zodat je sneller en met meer plezier je doelen kunt behalen? Dan kan dat!

Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall bij mij in via mijn online agenda.

Tijdens deze kennismakingscall ontdek je wat jouw blokkades zijn, waardoor je nu nog onvoldoende geluk, rust en tevredenheid ervaart. En krijg je inzicht wat er voor jou mogelijk is als je deze blokkades structureel kunt oplossen.

Ik help je graag om weer te kunnen genieten van je successen. Zodat je weer de vrijheid ervaart die je voor ogen had en je weer op een relaxte manier trots kunt zijn op je bedrijf of functie. En tegelijkertijd rust, tevredenheid en vertrouwen ervaart.

Wil je meer over mij weten?

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 8 en 4 jaar alweer meer dan 8 jaar met veel plezier in Haarlem. Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en begeleid ik ambitieuze, ondernemende vrouwen en vrouwelijke leiders naar de meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf.

Omdat ik het al vanaf jonge leeftijd heel erg belangrijk vind om mij te blijven ontwikkelen en omdat ik het nodige heb meegemaakt, heb ik van alles geprobeerd om met mijn eigen struggles te dealen. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Nadat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid.

Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik gaan doen wat écht bij mij past. Na het Creatrix® coachingsprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden. Namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Nog tijdens het coachingstraject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen.

Ik wilde niets liever dan andere ambitieuze, ondernemende vrouwen laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. En om structureel mentaal en fysiek meer rust te ervaren. In je privé leven EN in je zakelijke leven.

Het is mijn missie om ambitieuze, ondernemende vrouwen en snel groeiende vrouwelijke leiders te helpen de grootste, meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat echt bij hen past. Ik help deze vrouwen om zich blijvend te bevrijden van belemmeringen en onzekerheden die bij elk nieuw level in je leven de hoek om komen kijken. Zodat zij steeds weer succesvol, groots en gelukkig kunnen en durven zijn.

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van het vrouwenbrein en gevoelsleven, zodat ik je kan begeleiden naar jouw transformatie. Veel vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter de feiten aanlopen. Ze hebben vaak last van onzekerheid, faalangst, schaamte, schuldgevoel en van negatieve gedachten over zichzelf.

Het Creatrix® programma rekent voorgoed af met deze diepgewortelde issues en negatieve emoties. Ik ben zelf het bewijs daarvan: nu jaren later voel ik me nog steeds gelukkig, krachtig, zelfverzekerd en energiek! Het is mij ook gelukt om van onzekere vrouw te veranderen in een succesvolle ondernemer.

En inmiddels ben ik in 2021 ook uitgeroepen tot beste Creatrix® Transformologist® van Europa!

Dankzij Creatrix® ben ik gaan durven ondernemen, waardoor ik in 3 jaar tijd een succesvol en winstgevend bedrijf heb opgebouwd.

Dat gun ik jou ook en ik sta te popelen om je te helpen. Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van!

Ben je er klaar voor om de meest succesvolle versie van jezelf te worden?

Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Meer uitleg.