Beperkende overtuigingen

Vaak zijn we ons niet bewust van de overtuigingen die we hebben en welke invloed ze op ons leven hebben. We hebben gemiddeld 60.000 gedachten per dag en het grootste deel van die gedachten zijn hetzelfde als de dag ervoor. Dat betekent dus dat we de gedachten die we hebben zich elke dag grotendeels herhalen. Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 70% van die gedachten negatief is. En het is natuurlijk logisch dat als we zoveel negatieve gedachten hebben, dat dit impact heeft op hoe we ons voelen en hoe we de wereld zien en ervaren. Deze gedachten zijn vaak onbewust en hebben zo zonder dat we het door hebben een enorme impact op ons energiepeil. Negatieve gedachten slurpen energie. Het goede nieuws is dat er een snelle, makkelijke en blijvende manier is om van deze negatieve gedachten(patronen) af te komen en om te zetten naar positieve overtuigingen, zonder dat dit je enorm veel tijd en moeite hoeft te kosten.

Beperkende overtuigingen veranderen

Als je je gedrag wilt veranderen of wilt veranderen hoe je je voelt, is de meest effectieve manier om dit voor elkaar te krijgen door je gedachten en overtuigingen te veranderen. Om een gedachte of overtuiging te veranderen, is het vaak niet genoeg om dit alleen met het bewuste deel van je brein te doen, omdat de overtuiging in je onbewuste zit. Je onbewuste zoekt namelijk automatisch bewijs voor de overtuigingen die je hebt. Als je een echte en blijvende verandering wilt, is het dus een must om de overtuiging in je onbewuste aan te pakken. De Creatrix® methodiek is hier dé uitkomst voor. Deze methodiek zorgt er namelijk voor dat je de gedachte of overtuiging in je onbewuste aan kunt pakken en blijvend om kunt zetten in een positieve bekrachtiging. Zo pak je niet de symptomen, maar de oorzaak aan. En dat zorgt ervoor dat je écht een wezenlijk verschil ervaart, wat ook nog eens blijvend is!

Wil je meer weten over Creatrix® en wat het veranderen en loslaten van belemmerende overtuigingen jou kan opleveren? Neem dan contact met mij op of plan een vrijblijvende inspiratiesessie in via mijn online agenda.

Related Post

Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Meer uitleg.