Spring naar inhoud

Hoe werkt Creatrix®?

Hoe werkt Creatrix®?

Het lijkt op een zeer geavanceerde vorm van visualisatie. Creatrix® werkt samen met je onderbewuste, met je gevoel. Zo worden je hoofd (ratio), hart (gevoel) en onderbuik (intuïtie) weer met elkaar in verbinding gebracht. Dit zorgt ervoor dat je echt anders gaat denken, voelen en doen! Het is niet te vergelijken met NLP, EMDR, EFT, hypnose of coaching. En het is pijnloos en werkt veel sneller dan eerder genoemde methodes. Niet alleen voor nu, maar met een blijvend resultaat.

Creatrix® programma

Het bestaat uit een intensief 1-op-1 programma van gemiddeld 4-6 weken, waarbij we elkaar live of via Skype spreken tijdens wekelijkse sessies van ongeveer 2 uur. Je krijgt inzicht in welke emoties en overtuigingen jou blokkeren. En we pakken alles aan wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven.

Creatrix® werkt op basis van een gepatenteerd script, dat tijdens iedere sessie doorlopen wordt. Daarbij dringen we door tot de kern van je issues door je onderbewustzijn in te schakelen. Vaak zitten we teveel in ons hoofd en zit ons denken in de weg, waardoor we niet naar ons gevoel (onderbewustzijn) luisteren. Met de Creatrix® techniek maken we je denken ondergeschikt, zodat we bij de antwoorden kunnen komen die al in je onderbewustzijn aanwezig zijn. Je hoeft er verder niets voor te doen en zult zien dat het vanzelf gaat, het proces doet het werk. Je hoeft tijdens de sessies dus ook niet over je problemen te praten of terug te gaan naar vervelende ervaringen of oud zeer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Of plan een vrijblijvende afspraak met mij in via mijn online agenda.