Spring naar inhoud

Reviews

Reviews

Ben je benieuwd naar het effect van Creatrix® en hoe andere vrouwen het Creatrix® programma hebben ervaren? Hieronder vind je de reviews.

Annemieke

“2019 was een bijzonder jaar voor mij. Ik maakte, via een goede vriend, kennis met Sense and Sensitivity. Ik was wat sceptisch, wist niet of dit nu precies was wat ik nodig had. Toch koos ik ervoor om deze kans met beide handen aan te grijpen en er oprecht voor te gaan. In het begin moest ik het even op me in laten werken, maar al snel was ik onder de indruk. Ik vond het bijzonder, speciaal en vond het vaak ongelofelijk hoe snel er resultaat geboekt werd. Soms vond ik het ook heftig en was ik emotioneel, maar het was het allemaal waard. Achteraf heb ik er geen moment spijt van gehad en ben ik bijzonder dankbaar dat dit op mijn levenspad is gekomen. Mijn leven is echt positief veranderd. Ik ben al weer enkele maanden geleden gestopt, maar ik merk dat mijn positieve ontwikkeling, door Creatrix, nu nog steeds doorwerkt. Ik ben blij dat ik Josien heb leren kennen en waardeer haar professionaliteit en integriteit. Door haar ben ook ik enthousiast geworden en gun ook ik iedere vrouw, die een steuntje in de rug kan gebruiken, dit mooie proces met Creatrix. Bedankt voor al je goede zorgen Josien en heel veel succes met jouw mooie werk!”

Fenja

“Dit is echt iets wat ik alle vrouwen zou willen aanraden. Je wordt een betere versie van jezelf! En het is blijvend. Iedere dag merk ik het weer. Minder angstig om …, veel zekerder van mezelf, keuzes durven maken en ga zo maar door. Blij dat ik dit gedaan heb. En Josien is echt een topper, super fijn om dit traject met haar te hebben mogen doen.
Dank je wel Josien! X”

Annemieke

“Het is moeilijk voor te stellen wat het effect van Creatrix is, als je het (nog) niet zelf ervaren hebt. Ik had nooit gedacht dat ik van issues af zou komen die ik al zo lang had, dat ik dacht dat ze onderdeel van mezelf waren. Josien heeft mij geweldig begeleid, ik heb mezelf tijdens het traject beter leren kennen en ontdekt waarom ik op bepaalde situaties reageer zoals ik reageer. Ik heb herkenning en erkenning gevonden en zoveel meer rust in mezelf. Het is de investering meer dan waard geweest!”

Leonie Jonker

“Als je het gevoel hebt dat je ’n emmertje onder je boot hebt hangen, dat je niet vooruit komt en blijft steken in de verkeerde patronen, dan raad ik je Josien van harte aan. Met behulp van de Creatrix methodiek en haar open en directe manier van doorvragen om tot de kern van een probleem te komen, heeft zij mij weten te bevrijden van mijn beknellende dogma’s. Dank!”

Sandrine

“Wat ben ik blij dat ik dit heb kunnen en mogen doen. Ik wou graag van het constante gepieker af. Het was zo erg dat ik slecht sliep en daardoor ook niet meer mijzelf was.
En nu heb ik een opgeruimd hoofd, het gepieker is zo goed als weg, ik slaap weer goed met gevolg dat ik weer een hele hoop aan kan. Dankzij Josien. Zij heeft mij zo goed geholpen en ik ben haar ontzettend dankbaar hiervoor.”

Anna

“In de loop der jaren heb ik verschillende therapieën/cursussen gevolgd en daarin wel stappen gemaakt, maar toch voelde ik dat ik ergens de handrem op had staan. Ik besefte dat in deze werkwijzen altijd op bewust niveau gewerkt wordt en ik daardoor toch mijn (onbewuste) beschermingsmechanisme gebruikte. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Josien en Creatrix. Op onbewust niveau heb ik al mijn belemmerende overtuigingen en negatieve gevoelens aangepakt. Je gaat naar de kern en laag voor laag haal je alles weg wat niet helpend is, soms wist ik zelf niets eens waar bepaalde dingen vandaan kwamen. Ik merk nu dat ik bepaalde ‘negatieve’ gevoelens nog wel heb, maar wat eerst als een heftige 10 voelde, is nu een lieve 2. En dat is oké, want het is nodig om angst/verdriet/onzekerheid etc. te voelen. Maar deze gevoelens zijn nu meer een kompas die me de juiste weg wijzen, dan golven die me overspoelen en verward achterlaten en stilzetten. De grootste winst is dat ik vooral de fijne gevoelens meer ervaar en ik daarnaast merk dat ik opener naar anderen en mezelf ben, veel meer aanwezig ben in het moment en de juiste keuzes voor mezelf maak gebaseerd op mijn gevoel. Je gaat echt van je hoofd naar je hart <3
Josien neemt je het gehele traject bij de hand, stelt je op je gemak, luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en geeft je ook een zetje als je even in je oude patroon stapt. Gun jezelf dit als je als een gelukkig en vrij mens de toekomst tegemoet wilt treden!”

Susanne Meijles

“Met Creatrix ben ik van negatieve gevoelens en vervelende issues afgekomen op een hele prettige manier. Josien is een super fijne coach die mij uitstekend begeleid heeft door het hele proces. Ze stelt de juiste vragen en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen, erg belangrijk!
Het idee dat deze transformatie blijvend is bracht mij naar Creatrix en daar ben ik nog elke dag blij om.”

Artje Hoeben

“Zo dankbaar! Ik ben met Creatrix gestart op een moment waarop ik helemaal vast liep. Ik had Josien een jaar eerder al gesproken over Creatrix, maar ik was sceptisch.
Het was voor mij niet altijd mogelijk om van mezelf te houden en voor mezelf te zorgen. Verdriet en wanhoop namen de overhand en de muur werd steeds hoger. Ik had al meerdere manieren van hulp geprobeerd. En nu was het tijd om iets helemaal anders te gaan doen! Ik was echt klaar met de gedachten en het gepieker! En klaar om te veranderen!
Josien heeft me daar heel goed in begeleid. Stap voor stap kwamen we dichterbij de kern van het probleem. De issues uit het verleden hadden mij gevormd. Toen we dit hadden aangepakt, voelde ik me zo goed!
En nu na 2,5 maand vraag ik mezelf nog steeds af wanneer ik ga terug vallen in oude patronen. Maar dat gebeurt niet, zo fijn en zo dankbaar! 
Een echte aanrader! En Josien stelt zich open, je voelt haar positieve energie en ze wil je echt helpen.”

Linda

Susanne

“Wat een mooie ervaring was dit! Zowel Creatrix als Josien zijn top en ik kan ze aanbevelen. Ik had een aantal issues die hun oorsprong hadden in mijn kindertijd. Deze issues had ik niet verwerkt en hadden een grote impact op mijn huidige leven. Door Creatrix kan ik nu zeggen dat ik het allemaal een plek heb gegeven en dat ik er niet meer door belemmerd word. Josien is een fijne coach en weet goed tot de kern te komen. Bij een aantal issues dacht ik te weten wat de oorzaak was maar bleek ik ernaast te zitten. Josien wist dan met de juiste vragen én het doorvragen tot de kern te komen zodat we de juiste issues beet pakten.
Super aanrader en ik zeg: Bij twijfel (en ik heb zeker getwijfeld) gewoon doen! Het brengt veel moois :)”

Jeunnesse

“Josien is een spontane, energieke en doortastende vrouw die snel tot de kern van mijn beren op de weg wist te komen. Hierdoor was ik al binnen enkele sessies verlost van al die beren. Wie wil dat nou niet, om zo snel en vooral ook blijvend van je niet werkende overtuigingen af te komen. Ik had nog nooit van Creatrix® gehoord, maar wilde het avontuur wel aangaan met Josien om te ontdekken of dit echt zo goed werkt als dat je overal leest. Ik kan alleen maar volmondig JA zeggen.”

Tamara

“Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven is een Creatrix traject! Josien is een fantastische begeleidster. Met haar natuurlijke enthousiasme en positiviteit heeft ze een grote bijdrage geleverd aan mijn succes. Ze heeft me erg goed begeleid en stelde daarbij steeds de juiste vragen om me verder te kunnen helpen. Tijdens iedere stap van het proces heeft ze naast me gestaan. Nu na afloop voel ik me echt anders en merk ik dat ik zekerder van mezelf ben en heel veel vertrouwen in mijn toekomst voel. Een aanrader voor iedere vrouw!”

Marscha van Dongen

“Ik ben ontzettend blij dat ik het traject van Creatrix® bij Josien heb doorlopen. Het sprak mij aan om´de beste versie van mijzelf´ te worden en te ontdekken waar ik mijzelf rem en dit op te lossen. Ook wilde ik van mijn vliegangst af. Ik was zeer verrast over het effect van deze coaching, helemaal omdat ik ook o.a. ´gewone´ coaching heb gedaan en zelf een coachingsopleiding heb gevolgd. Waar andere methoden vooral heel cognitief blijven lost Creatrix® je issues echt op! Mijn hoofd is nog nooit zo leeg geweest en dat voelt heerlijk. Zelfs maanden na de afronding merk ik nog steeds het verschil en de positieve veranderingen. Ik kan dit iedereen aanraden. Niet alleen als je issues hebt, maar ook als je al goed in je vel zit (zoals ik al had). Het is ongelooflijk hoe goed deze methodiek werkt en hoe je verlost wordt van zaken waarvan je dacht dat die bij je hoorden. Daarbij is Josien een hele fijne en goede coach. Ze voelt heel goed aan wanneer je ´te veel in je hoofd zit´en stuurt hierop heel doortastend bij. Ik ben fan!”

Paula Kuiper

“Ik kan Creatrix® en Josien allebei aanbevelen! Heb je issues waar je telkens maar tegenaan blijft lopen? Creatrix® heeft mij hier echt mee geholpen om ze eindelijk achter mij te kunnen laten. Josien werkt vol passie en enthousiasme samen met je in dit proces. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Ze is daadkrachtig, geduldig en begripvol. Wil je eindelijk die betere versie van jezelf vinden, neem dan snel contact op met Josien.”

Lisette

“Het was een geweldige ervaring om met Josien een aantal Creatrix® sessies te doen, teneinde verlost te worden van negatieve blokkades waar ik al jaren mee worstelde.
Josien is een gevoelige, doortastende en betrokken vrouw, die je onder haar begripvolle leiding door de sessies heen leidt en je van de beren op je weg weet te verlossen.
Het eindresultaat is geweldig en ik ben Josien zeer dankbaar voor haar inzet.
Ik zou iedere vrouw, die dit nodig heeft en zich voor 100% wil inzetten, willen aanraden om met Josien het Creatrix® traject te gaan afleggen.”

Wil

“Dankzij de daadkrachtige begeleiding van Josien heb ik de moed gehad om samen een diepgewortelde issue aan te pakken en te verwijderen met Creatrix®. Dit was een hele bijzondere ervaring en ik ben blij dat Josien het vertrouwen had in mij en in zichzelf om dit aan te gaan. Zelfs toen ik het even niet meer zag wist Josien mij erdoorheen te slepen vol vertrouwen. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor!”

Sarah

“Josien is een sprankelende vrouw waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Door haar begeleiding tijdens de Creatrix® sessie kon ik op dat moment voor eens en voor altijd met een groot issue in mijn leven afrekenen. Josien heeft mij hierin heel fijn begeleid waardoor het allemaal best snel en makkelijk ging. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en bevrijd na de sessie.
Het voelde heel vertrouwd en veilig, ook toen het even wat lastiger werd wist Josien hier heel goed mee om te gaan en daardoor was er ook een mega doorbraak tijdens deze sessie. Ik kan Josien van harte aanbevelen als Creatrix® Transformologist®.”

Kirsten

“Josien heeft met mij een aantal keer een Creatrix® sessie gedaan. Ik heb mijzelf ervaren als een persoon die veel issues en weerstand had om mijn patroon te doorbreken. Ik ben Josien erg dankbaar dat zij, door haar wijze van begeleiden (ferm en daadkrachtig), mij verder heeft geholpen in mijn proces. Ik ben veel rustiger en milder naar mijzelf toe. Ik maak mij veel minder druk om zaken dan voorheen. Ik merk dat mijn gevoel van zelfwaarde groeit en mijn zelfvertrouwen daarmee ook. Ik kan het iedereen aanraden om zich te laten begeleiden door Josien middels de Creatrix® methode.”

Judith

“Ik vind Josien echt een geweldige vrouw! Ze is heel vriendelijk, spontaan, toegankelijk en gepassioneerd. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar hulp bij het oplossen van mijn issues met behulp van Creatrix®. Ik ben absoluut een betere versie van mijzelf geworden.”

Yvanka

“Wat een geschenk om bij Josien het Creatrix® proces te “ondergaan”. Voor deze sessies was ik een in zichzelf opgesloten, boos en verdrietige, eenzame vrouw met een kritisch stemmetje in haar hoofd. Nu zijn zoveel blokkades en negatieve gevoelens verdwenen. Ik kijk helder uit mijn ogen, ben me van mijzelf bewust en ga met een opgeheven en rustig hoofd door de wereld. Ik mag er zijn, ik ben het waard. Josien, door haar aangename, rustige en toch kordate manier en Creatrix® hebben mij een prachtig stuk leven teruggegeven. Heerlijk. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen. Wil je echt daadwerkelijk iets veranderen en er voor 100% voor gaan? Dan doen!”

Ruth