Spring naar inhoud

Reviews

Reviews en voor-en-na video's met Creatrix® 

Ben je benieuwd naar het effect van Creatrix® en hoe andere vrouwen het Creatrix® programma hebben ervaren? Hieronder vind je diverse voor-en-na-video's en reviews (via onderstaande tabs) van de inmiddels al meer dan honderd vrouwen die je voor zijn gegaan.

Voor en na video'sReviews

“Met de nodige scepsis nam ik contact op met Josien. Ik bleef maar aanlopen tegen zelfdestructieve gedachten waarvan ik prima kon beredeneren dat ze niet nodig en zelfs onterecht of onredelijk waren, maar waarmee ik mijn gevoel en ook mijn handelen steeds maar niet op diezelfde lijn kreeg.

Ik ben erg blij dat ik dit bijzondere traject ben ingestapt. Ik heb Josien ervaren als eerlijk, doortastend, betrokken en transparant. Ze geeft alle ruimte om te kunnen delen wat van belang is en stelt de juiste vragen. Ze luistert oprecht en goed, en ‘hoort’ ook tussen de regels door ;).

Het is een flinke investering in mezelf geweest, maar meer dan waard. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht, met meer vertrouwen, meer rust in mijn hoofd en nu ben ik hoofdzakelijk benieuwd (zonder verlammende en ondermijnende stress-gedachten) naar de uitdagingen die op mijn pad komen!

Nogmaals enorm bedankt voor je prettige, deskundige en zorgvuldige begeleiding Josien!”

Ellen

“Josien is geweldig en ze heeft mij goed begeleidt tijdens de Creatrix coaching. Vanaf het eerste gesprek is het helder wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik heb Creatrix net afgerond en ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Ik voel me weer meer en meer mezelf, elke dag. Vanaf de eerste sessie voelde ik al positieve verandering en nu ruim drie maanden later voel en ervaar ik de verandering nog steeds iedere dag.

Wanneer je weet waar je aan wil werken, wat je wel en niet meer wilt, maar je weet niet hoe, dan is dit voor jou.
Dank je wel Josien!”

Fleur

“Nooit gedacht dat zoiets bestond!

Met het Creatrixtraject voel ik me volledig bevrijd. Ik heb mijn hele leven lang een zeer timide karakter gehad. Boosheid, onveilig voelen, onzekerheid waren een deel van mijn bestaan. Die zijn met behulp van het traject als sneeuw voor de zon verdwenen. Tegenwoordig durf ik mensen aan te spreken. Ik voel me compleet en ik beschouw mezelf niet meer schuldig van alles wat er maar fout kan gaan. Omdat ik niet meer boos ben op wie dan ook en vooral niet op mezelf, ben ik een nog blijer, vrolijker persoon geworden. Leven vanuit pijn en oud zeer is voorbij. Verleden tijd!

Op dit moment ben ik mijn leven nog aan het herinrichten. Positiviteit is alles wat ik nodig heb. Ik respecteer mijn eigen wensen. Ik luister naar mezelf en wat ik nodig heb. Ik vind mijn lichaam niet te groot meer voor mijn zijn en ik ben blij met wie ik in de spiegel zie.
Ik ben ervan bewust dat het een ‘ongoing process’ is en neem in alle rust mijn tijd om volledig de regie te nemen over mijn leven. All by all een goede beslissing en zeer tevreden over de behaalde resultaten.
Bij deze bedank ik Josien, voor het mogelijk maken van het Creatrixtraject! Het is een zeer fijne methode die ik ook aan al mijn dierbaren wil introduceren.”

Evelina

“Afgelopen maanden heb ik het traject bij Josien doorlopen en ik ben heel enthousiast over Creatrix. Het heeft mij veel gebracht, patronen doorbroken en ik merk veel positieve verschillen en nog steeds werkt het door. Josien heeft een fijne positieve uitstraling, ze kan uitermate goed luisteren, stelt de juiste vragen en creëert een veilige sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze is voor mij een topvrouw!”

Famke

“Al enige tijd liep ik vast in bepaalde patronen. Door eerdere therapie was ik mij al bewust van bepaalde valkuilen en patronen maar het lukte mij maar niet om die te doorbreken. Ik piekerde enorm veel, over-analyseerde alles en liep vast op werk en privé. Toen ik Josien ontmoette en startte met Creatrix merkte ik direct na de eerste sessie al zoveel verschil! Waar ik eerder tegen een plafond aanliep, brak ik er nu doorheen. Ik ‘zag’ situaties ineens vanuit een ander perspectief en zag ineens veel meer de sterke kanten van mijzelf. De muren die ik bouwde zijn er niet meer en ik heb veel meer ruimte in mijn hoofd om mij te richten op positieve dingen. Josien is echt een top coach, ze begrijpt je, denkt met je mee en weet te doorgronden waar de angel zit! Ze is er ook echt voor je. Tijdens mijn traject kwamen er diepe emoties naar boven die me ineens overspoelde en ze plande direct een extra sessie met mij in. Het is echt een life-changing ervaring, dus voor alle vrouwen die nog twijfelen: gewoon doen!”

Esther

“Wat bijzonder dat ik in zo’n korte periode zoveel meer liefde en respect voor mezelf ben gaan voelen.
Als je twijfelt om dit traject aan te gaan zeg ik “dit is het mooiste wat je jezelf kunt geven, je bent het waard”
Dank Josien! Ik heb mezelf teruggevonden.”

Kiki

“Mijn hele leven ben ik al onzeker geweest, had ik last van faalangst, twijfelde ik overal en altijd en voelde ik me nooit goed genoeg. Maar het afgelopen jaar liep ik daar pas echt goed tegenaan en had ik er enorm veel last van.

Totdat ik in een podcast Josien hoorde over Creatrix. Dit liet me niet meer los en ik voelde aan alles dat ik dit traject wilde volgen. Wat ben ik daar blij mee geweest.

Binnen twee maanden voelde ik me zoveel rustiger, lichter, durf ik meer door te pakken en is mijn kijk op bepaalde zaken veranderd. Josien is een super fijne vrouw bij wie ik me gelijk op m’n gemak voelde. Ze voelt precies aan hoe je je voelt en wat het met je doet. Hierdoor durfde ik me veel meer open te stellen.

Lieve Josien, dank je wel voor alles. Het was (en is nog steeds) een heel bijzondere reis en ik ben je dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan!”

Marjolein

“Wat gaat er een mooie wereld open, als die dan ook nog eens gewoon in jezelf zit.
Het onderbewuste bewust maken, de liefde voor het leven in jezelf te vinden en de rust in hoofd en lijf te mogen leren ervaren. Dat is wat ik heb mogen leren van Josien en mijn ervaring met Creatrix.

Wat ik heb geleerd is dat negatieve gedachten, diepgewortelde verdrietige emoties en opgebouwde issues te erkennen en deze leren ombuigen naar positief, liefde en geluk.

En we doen het allemaal zelf. Josien heeft mij met het traject Creatrix thuis gebracht bij mezelf. Ik ben daarom dankbaar met Josien op mijn pad en Creatrix te zijn aangegaan.

Dankjewel voor alles.”

Marielle

“Het traject met Josien heeft voor mij veel gebracht en positief verrast over de uitkomst. Heel fijn om met haar te werken, ze weet exact hoe ze je de goeie kant op krijgt terwijl het vanuit jezelf komt. Als je op zoek bent naar iets om je terugkerende triggers die je misschien ervaart (eindelijk) structureel op te lossen, dan raad ik zeker Josien aan!”

Astrid

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik druk gevoeld om te presteren, het beste uit mijzelf te halen, er 120% voor te gaan, om maar goed genoeg te zijn, met als gevolg continu op mijn tenen lopen om iedereen maar tevreden te houden. Het hoogst haalbare beroep, een goed salaris, een mooi huis, vrienden en een gezin. Aan mijzelf dacht ik niet. Ook had ik geen vertrouwen in mijzelf want als iemand iets negatiefs zei was ik dagen van de leg.
Door creatrix weet ik dat ik mezelf mag en kan zijn en dat ik goed genoeg ben, ook zonder die baan met status of als moeder of vriendin die altijd hulp aan moet bieden om leuk genoeg gevonden te worden.
Wat een vrijheid om te ervaren en wat een enorme last valt er van mijn schouders.
Ik ben goed zoals ik ben!
Dank je wel lieve Josien.

Karin

“Als je vastloopt en je rugzak te vol is. En je wilt meer inzicht in jezelf en handvatten om beter met de dingen waar je tegen aan loopt.
Dan is Josien met haar programma de deur die je openzet naar een fijner leven en meer rust en ruimte in je hoofd.

Het was spannend om te starten, omdat het programma nog niet zo bekend is. En ik zonder baan was en financieel een stap terug moest doen.

Maar ik heb na het kennismakingsgesprek gelijk het gevoel gekregen: ‘dit moet ik echt gaan doen voor mezelf’.

Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Ik kan nu als een ander mens een nieuwe baan gaan zoeken. Dankjewel Josien, voor alles.”

Margreeth

“Dank je wel voor alles, ik kan het niet vaak genoeg blijven zeggen!

Josien is ‘one of a kind’ en ook Creatrix is uniek! Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd maar ik bleef elke keer tegen mezelf aanlopen, maakte dingen veel te complex en vooral erg lastig voor mezelf. Mijn ratio wist precies waar het aan lag en waar ik allemaal “last” van had maar het lukte me niet om daadwerkelijk de knop om te zetten en ook echt ander gedrag te vertonen en te voelen.

Sinds 2 jaar ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben, het bewustzijn en herkenning over bepaalde aspecten is in die periode nog veel meer toegenomen maar ik ervaarde het vooral als een last. De emoties, interne strijd en worsteling in mijn hoofd (met name op het werk) was niet meer gezond. Ik ben zo blij dat ik Josien heb gevonden, gewoon door een zoekopdracht op Google. Na het bekijken van de website en de voor-en-na video’s wist ik dat ik Creatrix moest proberen. Ik ben Josien zo ontzettend dankbaar, ze begrijpt mij zoals geen enkele andere coach dat kan maar ze is bovenal ontzettend leuk, lief en ook eerlijk.
Ik ben blij dat ik van mijn belemmerende overtuigingen, emoties en angsten af ben en dat in zo’n korte tijd. Mocht je twijfelen en denken dat het bij jou zo erg is dat het vast niet zal lukken? Ik beloof je dat je verschil gaat merken, ik ben van nature erg kritisch en dacht dat niks mij kon helpen en dat ik in overtreffende trap een hopeloos geval was. Maar niks is minder waar, ook bij mij werkt het 😊”

Céline

“Creatrix werkt echt!
Wat ben ik blij dat ik een podcast had gehoord waarin Josien vertelde over Creatrix. Josien bedankt dat je me geholpen hebt met rust in mijn drukke hoofd te krijgen.

Cognitief weet ik echt waar ik op vastloop en welke overtuigingen ik wil aanpakken, maar het lukte me maar niet om het ook blijvend te voelen. Ik piekerde veel, zag veel beren op mijn weg, was vaak gefrustreerd en had regelmatig hoofdpijn.

Na de eerste sessie met Josien voelde ik al zoveel verlichting en rust in mijn hoofd, ik kon het bijna niet geloven.
Nu, na 3 maanden, is mijn hoofd tot rust gekomen. Je wilt niet weten wat dat met me doet. Overtuigingen zijn geen issue meer en ik voel nu heel duidelijk wat bij mij hoort (én daar kan ik iets aan doen) en wat bij de ander hoort (dat lossen ze nu zelf maar op).

Frustratie is nu een trigger en dat betekent actie van mijn kant. Dat gaat op een hele natuurlijke manier, zonder veel nadenken. Het traject is nu gestopt maar ik merk dat het door blijft werken en dat ik niet meer terug kan naar mijn oude piekerleven. Zo blij mee!!!!!!

Josien, ik kan je niet genoeg bedanken, wat ben je een fijn, open en eerlijk mens, precies wat ik nodig had. Ik hoop dat je veel meer vrouwen dit gevoel mag gaan geven.”

Iris

“Ik was onzeker, vaak angstig en had last van stress en slapeloosheid, kon mijn werk niet meer aan en bekeek mijzelf erg negatief. Door deze problemen voelde ik me een last voor mijn familie.
Ik was op een punt aangekomen dat ik iets moest doen om mijn leven weer leuk en weer in eigen hand te krijgen.
Veel vertrouwen had ik niet in de reguliere psychotherapie en uit de vele alternatieve therapie die online aangeboden wordt kon ik niet kiezen. Ik ben gauw ergens sceptisch over. Ook ben ik hoogsensitief, en daardoor voelde ik mij door reguliere hulpverleners meestal niet goed begrepen.
Na het lezen over Creatrix en het volgen van een online masterclass bij Josien over hoogsensitiviteit, voelde ik meteen dat dit mij moest kunnen helpen.
En het bleek de juiste keuze, na een aantal sessies voelde ik me anders, relaxter, ik ben vrolijker, veel positiever, heb mijzelf weer teruggevonden en zie mijn werk weer zitten.
De sessies waren verrassend, het kostte me weinig moeite, maar gaven een heel mooi resultaat.
Bij Josien kan je jezelf zijn en voel je je niet bezwaard of beschaamd om zeer persoonlijke issues te bespreken. Het is fijn dat Josien zelf ook hoogsensitief is, en daardoor haarfijn aanvoelt wat jij voelt en bedoelt! Kortom jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan: het heeft mij weer bij mijzelf gebracht! Dank je wel Josien!”

Andrea

“Dat ik mij zo relaxed en rustig kon voelen had ik gewoon echt nooit durven hopen! Voor Creatrix zat mijn hoofd altijd vol, was ik snel overprikkeld en vermoeid. Dankzij Josien en Creatrix hebben wij mijn belemmerende gedachtes en onverwerkte emoties aangepakt. Binnen 2 maanden zat ik zo anders en relaxter in mijn vel. Iets wat meerdere coachingstrajecten niet teweeg konden brengen. Ik wil Creatrix dan ook echt aanbevelen aan iedere vrouw die gelukkiger, zelfbewuster en energieker door het leven wil! Ga ervoor en doe jezelf dit cadeau!”

Emma

“Wauw, dat is oprecht het enige woord wat ik heb voor Creatrix.

Het traject waar ik 6 maanden geleden mee ben begonnen. Waar ik super sceptisch over was heeft mij zoveel meer gebracht dan verwacht.
Nou ja, verwacht… ik ben er helemaal blanco in gegaan. Eigenlijk zonder verwachtingen. Tijdens mijn postnatale depressie en burn-out was dit zo’n beetje het laatste wat op mijn lijstje stond.
Maar door de positieve reacties van 2 vriendinnen moest ik het wel proberen. Ik zat er helemaal doorheen!
En WAUWW….. binnen 6 sessies voelde ik me een totaaaaaal nieuwe Marjolein!
Dit had ik alleen maar kunnen dromen….weer grip op je leven, je emoties, gedachte spinsels.
Dit is een cadeautje voor jezelf, iets wat elke vrouw verdiend en wat je jezelf niet moet ontnemen.
Je bent het waard!

Dankjewel Josien ik ben je onwijs dankbaar!”

Marjolein

“In het kort: Ik was altijd een vrij sceptisch persoon. Ik geloof nog steeds niet in vele verschillende soorten therapieën, alternatieve geneeswijzen e.d. Maar creatrix werkt!

Langere versie:
Creatrix is voor mij de beste coaching gebleken. Waar EMDR, ADD Coaching en cognitieve gedragstherapie slechts een deel van de problemen hebben aangepakt, heb ik met Creatrix wél succesvol mijn doelen behaald.

Vóór Creatrix was ik erg negatief ingesteld. Ik wilde heel graag positiever in het leven staan en dingen makkelijker los kunnen laten, maar faalde met elke poging en kwam elke keer opnieuw of misschien juist dieper in een neerwaartse spiraal terecht.

Dankzij Josien en Creatrix merk ik oprecht dat ik vrolijker ben, dingen makkelijker van me af laat glijden, positiever in het leven sta en ook de wil gevonden heb om beter voor mezelf te gaan zorgen. Ik heb me nog nooit zo happy en ‘licht’ gevoeld. Het voelt niet langer of ik de wereld op mijn schouders draag.

Ook mijn sociale leven is op gang gekomen. Ik was altijd een kat uit de boom kijker en durfde niet echt een praatje pot met vreemden te maken. Ik ben nog steeds geen extravert (introvert ben je of ben je niet, volgens mij) maar het lukt me steeds vaker om zonder enige moeite een gesprekje met een onbekende te voeren. Mijn kring van sociale contacten is ondanks de corona tijd aanzienlijk groter geworden.

Daarnaast heeft Josien de laatste restjes van een oud trauma dat reeds langdurig met EMDR behandeld was op weten te ruimen.

Ik ben Josien voor altijd dankbaar, want dankzij haar hulp kan ik voor mijn gevoel eindelijk echt mijn leven gaan leven.

Als je twijfelt om hieraan te beginnen, kan ik alleen maar zeggen, niet twijfelen. Doen!”

Bianca

“Vandaag heb ik een zeer succesvol traject met Josien afgesloten. In minder dan 3 maanden tijd, heb ik een enorme sprong in mijn (emotionele/persoonlijke) ontwikkeling gemaakt. Dit traject is, by far, de meest effectieve geweest die relatief weinig tijd kost. Ik merkte meteen verschil!

Creatrix is een aanrader voor iedereen die uitdagingen ervaart op bepaalde gebieden, het even niet helemaal meer ziet zitten of een beetje kwijt is wie je nu eigenlijk bent. Creatrix brengt jezelf weer terug naar wie je bent.
Ik denk overigens dat iedere vrouw wel iets kan halen uit Creatrix!

Josien is een zeer prettige en deskundige coach die me super goede begeleiding heeft gegeven tijdens dit traject.
Het heeft mij veel positiviteit en verlichting gebracht.”

Chantal

“Josien is een hele fijne coach die goed naar je luistert en de issues waar je tegen aanloopt echt wilt begrijpen. Ze stelt dan ook goede vragen waardoor je samen snel tot het punt komt dat je wilt aanpakken. Creatrix is een pragmatische en efficiënte manier om deze issues vervolgens op te lossen. Ik raad het echt iedereen aan!”

Lysan

“Blij dat ik mijn gevoel eens heb gevolgd en het Creatrix-traject bij Josien heb gedaan. Eerst een masterclass hoogsensitiviteit bij haar bezocht en daarna besloten dit traject met haar te doen. Josien is een fijne vrouw, positief, toegankelijk en kordaat. Ik voelde mij compleet veilig bij haar en kon alles kwijt. Ondanks dat ik sceptisch ben bij dit soort trajecten die eigenlijk verstandelijk niet te verklaren zijn, had ik toch heel sterk het gevoel dat ik dit moest doen. Gaf het mezelf cadeau en stelde mij ervoor open.

Binnen ca. 7 sessies waren we klaar. Ik ben rustiger in mijn hoofd, voel mij stabieler en kan beter omgaan met afwijzing. Dat komt op dit moment in mijn leven heel goed uit omdat ik een stap wil maken op ondernemersgebied. Ik voel veel beter wat goed is voor mij en schroom niet om hier voor uit te komen. Uiteraard zijn er nog wel patronen waar ik in terug schiet maar ik haal mijzelf er veel sneller uit en kan veel beter mij mezelf blijven.

Ik noemde altijd een ‘knopje op gevoelsniveau’ wat maar niet om wilde. Verstandelijk wist ik waar alles vandaan kwam en wat er aan de hand was maar doordat het schuifje op gevoelsniveau maar niet omging, lukte het mij niet om hier echt verandering in te brengen. Na het traject bij Josien is dat wel.

Ik beveel het aan vooral als je al heel veel dingen hebt geprobeerd. En als het goed VOELT zonder dat je het kunt verklaren; toch DOEN!”

Jolanda

“Op het moment dat ik min of meer toevallig in aanraking kwam met Creatrix, zat ik midden in een fysieke opschoning. Met verbazing heb ik naar de voor- en na video’s van andere vrouwen zitten kijken. Ik was ook toe aan een mentale opschoning: het was het ideale moment om van een paar hardnekkige emotionele patronen af te komen.

Toen ik op zoek ging naar een professional die met deze methode werkt, kwam ik bij Josien uit. Ik vond haar online presentatie van Creatrix voor vrouwen overtuigend en ben al snel met haar aan de slag gegaan.

Josiens werkwijze is afgestemd op jou. Bij mij was ze direct en to-the-point: precies wat ik nodig had. Ze helpt je om de wortel van je patronen beet te pakken en begeleidt je vervolgens met aandacht door het Creatrix proces heen. Geen patroon of situatie is haar vreemd en ze weet heel goed te peilen of je werkelijk zaken los wilt laten. Ook maakt ze haarfijn duidelijk, wanneer je begrip of juist de befaamde schop onder je kont nodig hebt.

Enkele weken na de start van het traject was ik van mijn grootste blokkades af. Het is heel wonderlijk wat je met een makkelijk, ontspannen en krachtig proces in korte tijd voor elkaar kunt krijgen. Alle zaken waardoor ik me liet tegenhouden zijn weg. Ik onderneem nu de acties die nodig zijn om het mooie en succesvolle leven dat ik wil leven te leiden.

Mocht je overwegen om met Josien een Creatrix traject te gaan doen: twijfel niet te lang. Gewoon doen. Je krijgt er je leven voor terug. Josien, dank je wel voor je begeleiding. Ik beveel je van harte aan iedere vrouw aan, die de regie over haar leven terug wil!”

Jennifer

“Het is inmiddels 7 maanden geleden dat ik mijn Creatrix traject bij Josien heb afgerond en ik heb er nog steeds veel profijt van. Over het algemeen ervaar ik dat er veel dingen veranderd zijn en meer rust geven. Ook kan ik nog steeds de regie in eigen hand houden, heb ik meer zelfvertrouwen, ben ik assertiever en kom ik meer voor mezelf op. Ik durf hulp te vragen en heb minder behoefte aan goedkeuring en waardering van anderen. Ik gun mezelf meer, ik ben minder hard en streng voor mezelf en ik durf kwetsbaar te zijn. Het heeft ook het opvoeden en de band met mijn zoon verbeterd en verstevigd, merk ik.”

Irene

“Wat is dit fijn om te doen! Je verlost jezelf echt van je eigen problemen. Zo wonderbaarlijk en mooi, dat is echt super.
Ik stond versteld van mijn resultaten. Sta je er voor open? Dan zeker doen!”

Laura

“Via een collega kwam ik in aanraking met Creatrix, haar verhaal maakte mij nieuwsgierig waardoor ik het ben gaan opzoeken en zij gaf mij de naam van Sense & Sensitivity door. Nadat ik de website had bekeken leek het te mooi om waar te zijn, maar omdat ik dagelijks met de beschreven emoties in aanraking kwam wilde ik er toch meer over weten.

Na een telefoongesprek met Josien kon zij zoveel situaties en emoties benoemen waar ik vaak mee worstelde; de lat hoog leggen voor mezelf, moeite hebben met in het nu leven, niet alleen hoge eisen stellen aan mezelf maar ook voor mijn omgeving, vaak ongelukkige gevoelens, onzekerheid, angsten en ga zo maar door. Josien vertelde mij dat je dit dus allemaal kan aanpakken en dat het niet nodig is om je hier nog langer door te laten beïnvloeden, dat veranderen met Creatrix helemaal niet zo moeilijk is. Mijn onderbuik vertelde mij dat ik het moest doen en wat ben ik blij dat ik dit keer wel naar mijn onderbuik gevoel heb geluisterd.

Wat een verlichting om niet meer onzeker te zijn, om meer van jezelf te houden en je leuke kanten te zien. Wat fijn dat mijn ratio en gevoel weer met elkaar ‘communiceren’ waardoor ik minder twijfel en ik meer vertrouw op mijn keuzes. Mijn liefdesrelatie is weer zoals het was, zonder al die opgekropte emoties, ik heb weer écht zin en vertrouwen in de toekomst. Naar mijn mening zou elke vrouw afscheid moeten nemen van emoties waar je je alleen maar kleiner en eenzamer door voelt.

Ik ben erg blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan!”

Maayke

“Wat een ongelofelijk resultaat heb ik bij Josien met Creatrix geboekt! Ik ging de sessie binnen met een enorm minderwaardigheidsgevoel. Ik was een slecht mens en moest mezelf verstoppen en anders voordoen. Ik schaamde me diep! Dat geloofde ik ‘9’ op de schaal van 1 tot 10! Het koste me super veel energie en maakte me zelfs ziek.

Na de sessie (waarin ik ontspannen met mijn ogen dicht een verhaal mocht volgen en af en toe een antwoord geven), weet ik niet eens meer hoe dat voelt ‘een slecht mens zijn’. Ik voel me sterk en reageer relaxed en met humor op feedback. Ik voel me een compleet ander mens! Echt onbeschrijflijk!

Ik gun iedere vrouw om dit mee te maken! Josien gaat kernachtig te werk en voelt ontzettend goed aan wat je nodig hebt. Ik ben een ander mens en haar eeuwig dankbaar!

Twijfel niet, grijp Creatrix bij Josien aan als het op je pad komt!”

Iris

“Het gevoel dat je emmertje vol zit en je niet meer kunt filteren. Ik leefde op een te hoog tempo en bleef maar doorgaan. Dan komt er vanzelf een moment dat je de ballen niet meer in de lucht kunt houden en je het niet meer aankunt. Er moest iets veranderen in mijn leven. Er waren zoveel issues in mijn leven, deze kon ik niet zelf oplossen of doorbreken. Hierdoor bleef ik in een vicieuze cirkel hangen. Er moest echt iets veranderen in mijn leven. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een manier die het beste bij mij paste, zo kwam Creatrix op mijn pad.

Creatrix heeft mij zoveel moois gebracht. Een 2.0 versie van mijzelf. Er is zoveel veranderd in mijn denkwijze en levenspatroon. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in mijn leven. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik dit traject heb kunnen volgen. Josien bedankt voor de goede en fijne begeleiding!”

Jyothi

“Creatrix is voor mij een geweldige ervaring geweest. Ik had al ervaring met verschillende vormen van therapie. Deze hebben zeker allemaal in positieve zin iets bijgedragen aan mijn zoektocht naar “minder onzeker zijn”. Maar geen van allen heeft het diepgaandere effect gehad, zoals Creatrix dat heeft gehad.
Ik denk dat dat zeker te maken heeft met het feit, dat Creatrix is ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen.
Door de creatieve, visualiserende, soms grappige en vaak ontroerende vorm van de sessies ging ik na iedere afspraak met Josien met een verlicht gevoel naar buiten. En het werkt nog steeds door! Dat vind ik er helemaal geweldig aan.
Het is de investering meer dan waard. Josien is een geweldig bekwame en fijne coach. Ik kan het iedere vrouw die worstelt met haar zelfbeeld, aanraden.”

Jennifer

“Ik heb als cliënt de nodige ervaring in het opruimen van blokkades maar toch bleven er nog wezenlijke dingen liggen, ondanks mijn moeite en investering om die op te lossen.

Deze belemmeringen lagen vooral in mijn onderbewustzijn en daarvoor heb ik deelgenomen aan Creatrix bij Josien.

Naar aanleiding daarvan is mijn leven in persoonlijk en zakelijk opzicht werkelijk gaan keren. Het is een heel prettige werkmethode (niet zwaar of belastend) en heel gericht op resultaat.

Josien heeft een oprechte passie voor het helpen van vrouwen om in hun kracht te gaan staan en dat heeft ze bij mij ook gedaan. Ze heeft een hele fijne balans tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid en gaat net zo lang door tot alle stappen gedaan zijn.

Ondanks dat het al weer een tijdje geleden is dat ik het traject heb gedaan, blijft de verandering zich verdiepen en versterken, het proces stopt dus zeker niet na het afsluiten ervan.

Een aanrader voor elke vrouw die echt het verschil wil ervaren en dingen zoals minderwaardigheidsgevoelens, stress en andere blokkades voorgoed achter zich wil laten!”

Brigitte

“I don’t even know where to start with this one. I write a lot of reviews but this is just the most difficult yet most amazing to write. I’m afraid I might not do this one justice though because it’s really difficult to explain. First of all, Josien at Sense and Sensitivity was amazing. She was clear, understanding and patient. Besides being a professional, she is also such a trustworthy and sweet person that you feel comfortable pouring your guts out to her.

In general I’m very skeptical and don’t believe in things that I can’t touch or understand. But I gave this a try after hearing about it from colleagues and people I know & trusted. So, I gave it a chance. It was worth every minute & cent spent.

I’m really baffled at how this program worked and how Josien was able to grasp the points I needed to tackle first. If you are dealing with any issue at all, anything from a bad or sad memory to the feeling that the world is just against you, or that you can’t cope anymore, then this program is perfect for you. The only way you could understand what I’m talking about is by experiencing it, I can’t explain how it works or why it works, but it just does! It just works!

What’s amazing is that within 3-4 months all those strange, unhappy & frustrating feelings were fading. Some faster than others but they just were. The doubt and skepticism were also fading. Would I recommend this to the women I know? Every single one of them. Again, it’s difficult to explain and it’s weird that it just works. Simple, non-invasive and straightforward.

Finally, an extra special thanks to Josien for making my smile come back to me – really from within, not just from the surface!”

Marwah

“Op advies van een goede vriendin ben ik gestart met Creatrix. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik hier van moest verwachten, maar ze heeft mij overtuigd de uitdaging aan te gaan. Ik noem het een uitdaging omdat ik persoonlijk echt wel wat blokkades opzij moest schuiven om aan het traject te beginnen. Nu ik het traject bij Josien heb doorlopen moet ik zeggen dat ik iedereen, die in het dagelijks leven te maken heeft met blokkades (groot of klein) die er voor zorgen dat je niet optimaal functioneert zoals je zou wensen, Creatrix zou aanraden. Creatrix zet je in je kracht en geeft je nieuwe energie om je leven te leven zoals jij dat het liefst zou zien.”

Kim

“2019 was een bijzonder jaar voor mij. Ik maakte, via een goede vriend, kennis met Sense and Sensitivity. Ik was wat sceptisch, wist niet of dit nu precies was wat ik nodig had. Toch koos ik ervoor om deze kans met beide handen aan te grijpen en er oprecht voor te gaan. In het begin moest ik het even op me in laten werken, maar al snel was ik onder de indruk. Ik vond het bijzonder, speciaal en vond het vaak ongelofelijk hoe snel er resultaat geboekt werd. Soms vond ik het ook heftig en was ik emotioneel, maar het was het allemaal waard. Achteraf heb ik er geen moment spijt van gehad en ben ik bijzonder dankbaar dat dit op mijn levenspad is gekomen. Mijn leven is echt positief veranderd. Ik ben al weer enkele maanden geleden gestopt, maar ik merk dat mijn positieve ontwikkeling, door Creatrix, nu nog steeds doorwerkt. Ik ben blij dat ik Josien heb leren kennen en waardeer haar professionaliteit en integriteit. Door haar ben ook ik enthousiast geworden en gun ook ik iedere vrouw, die een steuntje in de rug kan gebruiken, dit mooie proces met Creatrix. Bedankt voor al je goede zorgen Josien en heel veel succes met jouw mooie werk!”

Fenja

“Dit is echt iets wat ik alle vrouwen zou willen aanraden. Je wordt een betere versie van jezelf! En het is blijvend. Iedere dag merk ik het weer. Minder angstig om …, veel zekerder van mezelf, keuzes durven maken en ga zo maar door. Blij dat ik dit gedaan heb. En Josien is echt een topper, super fijn om dit traject met haar te hebben mogen doen.
Dank je wel Josien! X”

Annemieke

“Het is moeilijk voor te stellen wat het effect van Creatrix is, als je het (nog) niet zelf ervaren hebt. Ik had nooit gedacht dat ik van issues af zou komen die ik al zo lang had, dat ik dacht dat ze onderdeel van mezelf waren. Josien heeft mij geweldig begeleid, ik heb mezelf tijdens het traject beter leren kennen en ontdekt waarom ik op bepaalde situaties reageer zoals ik reageer. Ik heb herkenning en erkenning gevonden en zoveel meer rust in mezelf. Het is de investering meer dan waard geweest!”

Leonie Jonker

“Als je het gevoel hebt dat je ’n emmertje onder je boot hebt hangen, dat je niet vooruit komt en blijft steken in de verkeerde patronen, dan raad ik je Josien van harte aan. Met behulp van de Creatrix methodiek en haar open en directe manier van doorvragen om tot de kern van een probleem te komen, heeft zij mij weten te bevrijden van mijn beknellende dogma’s. Dank!”

Sandrine

“Wat ben ik blij dat ik dit heb kunnen en mogen doen. Ik wou graag van het constante gepieker af. Het was zo erg dat ik slecht sliep en daardoor ook niet meer mijzelf was.
En nu heb ik een opgeruimd hoofd, het gepieker is zo goed als weg, ik slaap weer goed met gevolg dat ik weer een hele hoop aan kan. Dankzij Josien. Zij heeft mij zo goed geholpen en ik ben haar ontzettend dankbaar hiervoor.”

Anna

“In de loop der jaren heb ik verschillende therapieën/cursussen gevolgd en daarin wel stappen gemaakt, maar toch voelde ik dat ik ergens de handrem op had staan. Ik besefte dat in deze werkwijzen altijd op bewust niveau gewerkt wordt en ik daardoor toch mijn (onbewuste) beschermingsmechanisme gebruikte. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Josien en Creatrix. Op onbewust niveau heb ik al mijn belemmerende overtuigingen en negatieve gevoelens aangepakt. Je gaat naar de kern en laag voor laag haal je alles weg wat niet helpend is, soms wist ik zelf niets eens waar bepaalde dingen vandaan kwamen. Ik merk nu dat ik bepaalde ‘negatieve’ gevoelens nog wel heb, maar wat eerst als een heftige 10 voelde, is nu een lieve 2. En dat is oké, want het is nodig om angst/verdriet/onzekerheid etc. te voelen. Maar deze gevoelens zijn nu meer een kompas die me de juiste weg wijzen, dan golven die me overspoelen en verward achterlaten en stilzetten. De grootste winst is dat ik vooral de fijne gevoelens meer ervaar en ik daarnaast merk dat ik opener naar anderen en mezelf ben, veel meer aanwezig ben in het moment en de juiste keuzes voor mezelf maak gebaseerd op mijn gevoel. Je gaat echt van je hoofd naar je hart <3
Josien neemt je het gehele traject bij de hand, stelt je op je gemak, luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en geeft je ook een zetje als je even in je oude patroon stapt. Gun jezelf dit als je als een gelukkig en vrij mens de toekomst tegemoet wilt treden!”

Susanne Meijles

“Met Creatrix ben ik van negatieve gevoelens en vervelende issues afgekomen op een hele prettige manier. Josien is een super fijne coach die mij uitstekend begeleid heeft door het hele proces. Ze stelt de juiste vragen en gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen, erg belangrijk!
Het idee dat deze transformatie blijvend is bracht mij naar Creatrix en daar ben ik nog elke dag blij om.”

Artje Hoeben

“Zo dankbaar! Ik ben met Creatrix gestart op een moment waarop ik helemaal vast liep. Ik had Josien een jaar eerder al gesproken over Creatrix, maar ik was sceptisch.
Het was voor mij niet altijd mogelijk om van mezelf te houden en voor mezelf te zorgen. Verdriet en wanhoop namen de overhand en de muur werd steeds hoger. Ik had al meerdere manieren van hulp geprobeerd. En nu was het tijd om iets helemaal anders te gaan doen! Ik was echt klaar met de gedachten en het gepieker! En klaar om te veranderen!
Josien heeft me daar heel goed in begeleid. Stap voor stap kwamen we dichterbij de kern van het probleem. De issues uit het verleden hadden mij gevormd. Toen we dit hadden aangepakt, voelde ik me zo goed!
En nu na 2,5 maand vraag ik mezelf nog steeds af wanneer ik ga terug vallen in oude patronen. Maar dat gebeurt niet, zo fijn en zo dankbaar! 
Een echte aanrader! En Josien stelt zich open, je voelt haar positieve energie en ze wil je echt helpen.”

Linda

“Wat een mooie ervaring was dit! Zowel Creatrix als Josien zijn top en ik kan ze aanbevelen. Ik had een aantal issues die hun oorsprong hadden in mijn kindertijd. Deze issues had ik niet verwerkt en hadden een grote impact op mijn huidige leven. Door Creatrix kan ik nu zeggen dat ik het allemaal een plek heb gegeven en dat ik er niet meer door belemmerd word. Josien is een fijne coach en weet goed tot de kern te komen. Bij een aantal issues dacht ik te weten wat de oorzaak was maar bleek ik ernaast te zitten. Josien wist dan met de juiste vragen én het doorvragen tot de kern te komen zodat we de juiste issues beet pakten.
Super aanrader en ik zeg: Bij twijfel (en ik heb zeker getwijfeld) gewoon doen! Het brengt veel moois :)”

Jeunnesse

“Josien is een spontane, energieke en doortastende vrouw die snel tot de kern van mijn beren op de weg wist te komen. Hierdoor was ik al binnen enkele sessies verlost van al die beren. Wie wil dat nou niet, om zo snel en vooral ook blijvend van je niet werkende overtuigingen af te komen. Ik had nog nooit van Creatrix® gehoord, maar wilde het avontuur wel aangaan met Josien om te ontdekken of dit echt zo goed werkt als dat je overal leest. Ik kan alleen maar volmondig JA zeggen.”

Tamara

“Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven is een Creatrix traject! Josien is een fantastische begeleidster. Met haar natuurlijke enthousiasme en positiviteit heeft ze een grote bijdrage geleverd aan mijn succes. Ze heeft me erg goed begeleid en stelde daarbij steeds de juiste vragen om me verder te kunnen helpen. Tijdens iedere stap van het proces heeft ze naast me gestaan. Nu na afloop voel ik me echt anders en merk ik dat ik zekerder van mezelf ben en heel veel vertrouwen in mijn toekomst voel. Een aanrader voor iedere vrouw!”

Marscha van Dongen

“Ik ben ontzettend blij dat ik het traject van Creatrix® bij Josien heb doorlopen. Het sprak mij aan om´de beste versie van mijzelf´ te worden en te ontdekken waar ik mijzelf rem en dit op te lossen. Ook wilde ik van mijn vliegangst af. Ik was zeer verrast over het effect van deze coaching, helemaal omdat ik ook o.a. ´gewone´ coaching heb gedaan en zelf een coachingsopleiding heb gevolgd. Waar andere methoden vooral heel cognitief blijven lost Creatrix® je issues echt op! Mijn hoofd is nog nooit zo leeg geweest en dat voelt heerlijk. Zelfs maanden na de afronding merk ik nog steeds het verschil en de positieve veranderingen. Ik kan dit iedereen aanraden. Niet alleen als je issues hebt, maar ook als je al goed in je vel zit (zoals ik al had). Het is ongelooflijk hoe goed deze methodiek werkt en hoe je verlost wordt van zaken waarvan je dacht dat die bij je hoorden. Daarbij is Josien een hele fijne en goede coach. Ze voelt heel goed aan wanneer je ´te veel in je hoofd zit´en stuurt hierop heel doortastend bij. Ik ben fan!”

Paula Kuiper

“Ik kan Creatrix® en Josien allebei aanbevelen! Heb je issues waar je telkens maar tegenaan blijft lopen? Creatrix® heeft mij hier echt mee geholpen om ze eindelijk achter mij te kunnen laten. Josien werkt vol passie en enthousiasme samen met je in dit proces. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Ze is daadkrachtig, geduldig en begripvol. Wil je eindelijk die betere versie van jezelf vinden, neem dan snel contact op met Josien.”

Lisette

“Het was een geweldige ervaring om met Josien een aantal Creatrix® sessies te doen, teneinde verlost te worden van negatieve blokkades waar ik al jaren mee worstelde.
Josien is een gevoelige, doortastende en betrokken vrouw, die je onder haar begripvolle leiding door de sessies heen leidt en je van de beren op je weg weet te verlossen.
Het eindresultaat is geweldig en ik ben Josien zeer dankbaar voor haar inzet.
Ik zou iedere vrouw, die dit nodig heeft en zich voor 100% wil inzetten, willen aanraden om met Josien het Creatrix® traject te gaan afleggen.”

Wil

“Dankzij de daadkrachtige begeleiding van Josien heb ik de moed gehad om samen een diepgewortelde issue aan te pakken en te verwijderen met Creatrix®. Dit was een hele bijzondere ervaring en ik ben blij dat Josien het vertrouwen had in mij en in zichzelf om dit aan te gaan. Zelfs toen ik het even niet meer zag wist Josien mij erdoorheen te slepen vol vertrouwen. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor!”

Sarah

“Josien is een sprankelende vrouw waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Door haar begeleiding tijdens de Creatrix® sessie kon ik op dat moment voor eens en voor altijd met een groot issue in mijn leven afrekenen. Josien heeft mij hierin heel fijn begeleid waardoor het allemaal best snel en makkelijk ging. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en bevrijd na de sessie.
Het voelde heel vertrouwd en veilig, ook toen het even wat lastiger werd wist Josien hier heel goed mee om te gaan en daardoor was er ook een mega doorbraak tijdens deze sessie. Ik kan Josien van harte aanbevelen als Creatrix® Transformologist®.”

Kirsten

“Josien heeft met mij een aantal keer een Creatrix® sessie gedaan. Ik heb mijzelf ervaren als een persoon die veel issues en weerstand had om mijn patroon te doorbreken. Ik ben Josien erg dankbaar dat zij, door haar wijze van begeleiden (ferm en daadkrachtig), mij verder heeft geholpen in mijn proces. Ik ben veel rustiger en milder naar mijzelf toe. Ik maak mij veel minder druk om zaken dan voorheen. Ik merk dat mijn gevoel van zelfwaarde groeit en mijn zelfvertrouwen daarmee ook. Ik kan het iedereen aanraden om zich te laten begeleiden door Josien middels de Creatrix® methode.”

Judith

“Ik vind Josien echt een geweldige vrouw! Ze is heel vriendelijk, spontaan, toegankelijk en gepassioneerd. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar hulp bij het oplossen van mijn issues met behulp van Creatrix®. Ik ben absoluut een betere versie van mijzelf geworden.”

Yvanka

“Wat een geschenk om bij Josien het Creatrix® proces te “ondergaan”. Voor deze sessies was ik een in zichzelf opgesloten, boos en verdrietige, eenzame vrouw met een kritisch stemmetje in haar hoofd. Nu zijn zoveel blokkades en negatieve gevoelens verdwenen. Ik kijk helder uit mijn ogen, ben me van mijzelf bewust en ga met een opgeheven en rustig hoofd door de wereld. Ik mag er zijn, ik ben het waard. Josien, door haar aangename, rustige en toch kordate manier en Creatrix® hebben mij een prachtig stuk leven teruggegeven. Heerlijk. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen. Wil je echt daadwerkelijk iets veranderen en er voor 100% voor gaan? Dan doen!”

Ruth