Spring naar inhoud

Over mij

Het besluit wat mijn leven veranderde

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 7 en 3 jaar alweer meer dan 7 jaar met veel plezier in Haarlem. Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en begeleid ik ambitieuze (hoogsensitieve) vrouwen en vrouwelijke ondernemers naar de meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf.

Als hoogsensitieve vrouw die het nodige heeft meegemaakt, heb ik van alles geprobeerd om met mijn eigen struggles te dealen. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Nadat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid. Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik gaan doen wat écht bij mij past.

Na het Creatrix® coachingsprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden, namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Nog tijdens het coachingstraject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen. Ik wilde niets liever dan andere ambitieuze, ondernemende vrouwen laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. In je privé leven EN in je zakelijke leven.

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen en vrouwelijke ondernemers te helpen de grootste, meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat echt bij hen past. Ik wil deze vrouwen helpen om zich blijvend te bevrijden van belemmeringen, onzekerheden en een laag zelfbeeld, zodat zij ook succesvol kunnen en durven zijn.

Josien: 'Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!'

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van het vrouwenbrein en gevoelsleven, zodat ik je kan begeleiden naar jouw transformatie. Veel vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter de feiten aanlopen. Ze hebben vaak last van onzekerheid, faalangst, schuldgevoel en van negatieve gedachten over zichzelf.

Het Creatrix® programma rekent voorgoed af met deze diepgewortelde issues en negatieve emoties. Ik ben zelf het bewijs daarvan: nu jaren later voel ik me nog steeds gelukkig, krachtig, zelfverzekerd en energiek! Het is mij ook gelukt om van onzekere vrouw te veranderen in een succesvolle ondernemer.

En inmiddels ben ik onlangs ook uitgeroepen tot beste Creatrix® Transformologist® van Europa!

Dankzij Creatrix® ben ik gaan durven ondernemen, waardoor ik in 3 jaar tijd een succesvol en winstgevend bedrijf heb opgebouwd.

Dat gun ik jou ook en ik sta te popelen om je te helpen. Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van!

Nieuwsgierig naar mijn verhaal en Creatrix® reis?
Bekijk hier mijn voor-en-na-video van het Creatrix® traject

En wat is jouw verhaal? Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jou! Wat zou jij graag willen veranderen in jouw leven? En wat staat je nog in de weg om jouw ideale leven te leven? Deel het met me via josien@senseandsensitivity.nl en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Tot snel!