Spring naar inhoud

Over mij

Over mij

Welkom bij Sense & Sensitivity! Mijn naam is Josien Hannema en ik heb Sense & Sensitivity opgericht, omdat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is. Nadat ik het Creatrix® traject zelf heb ondergaan en afgerond, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven rigoureus omgegooid. Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik gaan doen wat ècht bij mij past. Het is mijn missie om alle hoogsensitieve vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden, zodat ze werkelijk het leven gaan leiden wat echt bij hen past. Omdat ik zelf hoogsensitief ben, focus ik mij dan ook op alle hoogsensitieve vrouwen om ze te helpen zichzelf helemaal te accepteren zoals ze zijn. En ze zo hoogsensitiviteit als gave kunnen ervaren in plaats van als een last.

M’n studie HBO Communicatie en de daarna jarenlange werkervaring, opgedaan als marketing manager bij diverse bedrijven, hebben gezorgd voor een ontwikkeling waar ik nu de vruchten van pluk. Ik weet hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en welke druk er op jou als werknemer wordt gelegd.
Als je daarnaast een partner hebt, een of meer kinderen en een leuk sociaal leven dan vraagt dat energie en een goede planning.
Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze voortdurend een paar stappen achter lopen en het nét niet allemaal op tijd - en net niet helemaal naar hun zin –  af krijgen.

Ben je hoogsensitief? Dan is dat enerzijds een voordeel maar kost het wel meer energie om alles glad te laten verlopen en je er zelf ook nog eens goed bij te voelen. De kans is groot dat je jezelf te vaak op de laatste plaats zet en vooral goed voor anderen zorgt.

Na het coachingsprogramma van Creatrix® zelf gevolgd te hebben, heb ik ontdekt hoe het leven ook ánders geleefd kan worden, namelijk: rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Het was voor mij meer dan logisch om vervolgens zelf de opleiding Creatrix® Transformologist® te volgen. Om zo ook andere vrouwen te kunnen begeleiden en hen te laten ervaren hoe fijn het is om niet steeds op je tenen te hoeven lopen. Niet meer te ‘overleven’ maar echt een fijn leven te léven. Om vooral ook voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen. Creatrix® is in mijn ogen het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van.

Bekijk hier mijn voor en na video van het Creatrix® traject

Wil jij dit ook ervaren en verlost worden van je onzekerheid? Neem dan nu contact met mij op.