Spring naar inhoud

Over mij

Het besluit wat mijn leven veranderde

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 8 en 4 jaar alweer meer dan 8 jaar met veel plezier in Haarlem. Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en realiseer ik duurzame en definitieve doorbraken bij ambitieuze, ondernemende vrouwen. Waardoor zij binnen 2 maanden een uitzonderlijke groeispurt ervaren. Dat zorgt ervoor dat ze weer regie krijgen in hun ambities, relaties en draagkracht. En zich weer on top of the world voelen.

Als ambitieuze, ondernemende vrouw die het nodige heeft meegemaakt, heb ik van alles geprobeerd om met mijn eigen struggles te dealen. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Nadat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid. Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketing manager, ben ik gaan doen wat écht bij mij past.

Na het Creatrix® coachingsprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden, namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Nog tijdens het coachingstraject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen. Ik wilde niets liever dan andere ambitieuze, ondernemende vrouwen laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. In je privé leven EN in je zakelijke leven.

Het is mijn missie om jou als ambitieuze vrouw te helpen de grootste, meest succesvolle en gelukkige versie van jezelf te worden, zodat je moeiteloos het leven gaat leiden wat je graag wilt en wat echt bij je past. Ik wil jou helpen om je blijvend te bevrijden van belemmeringen en onzekerheden, zodat jij ook succesvol kunt zijn. En ook dat je van je succes kunt genieten en voelt dat je dat ook echt verdient.

Josien: 'Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!'

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van het vrouwenbrein en gevoelsleven, zodat ik je kan begeleiden naar jouw transformatie. Veel ambitieuze, succesvolle vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter de feiten aanlopen, het welbekende Imposter Syndrome. Ze hebben vaak last van onzekerheid, faal- & straalangst, schuldgevoel en van negatieve gedachten over zichzelf en hun capaciteiten. Ze voelen zich voor alles en iedereen verantwoordelijk, willen alle ballen hoog houden en leggen de lat ontzettend hoog.

En wat is jouw verhaal? Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jou! Wat zou jij graag willen veranderen in jouw leven? En wat staat je nog in de weg om jouw ideale leven te leven? Deel het met me via josien@senseandsensitivity.nl en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Tot snel!

 

Nieuwsgierig naar mijn verhaal en Creatrix® reis?
Bekijk hier mijn voor-en-na-video van het Creatrix® traject