Spring naar inhoud

Over mij

Het besluit wat mijn leven veranderde

Mijn naam is Josien Hannema, oprichter van Sense & Sensitivity; een coachingspraktijk gespecialiseerd in de hoogsensitieve vrouw. Als hoogsensitieve vrouw die het nodige heeft meegemaakt, heb ik van alles geprobeerd om met mijn eigen struggles te dealen. Totdat Creatrix® op mijn pad kwam. Nadat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid. Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik gaan doen wat écht bij mij past. Na het Creatrix® coachingsprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden, namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeiteloos. Nog tijdens het coachingstraject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen. Ik wilde niets liever dan andere hoogsensitieve vrouwen laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

Josien: 'Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!'

Het is mijn missie om met Sense & Sensitivity hoogsensitieve vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat echt bij hen past. Ik wil deze vrouwen helpen om zich blijvend te bevrijden van trauma’s, belemmerende gedachten, onzekerheden en een laag zelfbeeld. Omdat ik zelf hoogsensitief ben, weet ik wat een enorm verschil Creatrix® kan maken in het leven van hoogsensitieve vrouwen. In jouw leven!

Door mijn studie communicatie en jarenlange werkervaring als manager, weet ik éxact hoe het eraan toe gaat in het bedrijfsleven en welke druk er op jou wordt gelegd. Ook een partner, kinderen, misschien wel de zorg voor een ouder en een leuk sociaal leven, kosten bakken energie. Als hoogsensitieve vrouw bikkel je vaak door, negeer je signalen en hou je alle ballen in de lucht. Overspannenheid of een burn-out liggen mogelijk al op de loer. Dat was bij mij ook het geval. Gelukkig ontdekte ik Creatrix®.

Sense & Sensitivity is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij vrouwen en weet als geen ander het hoogsensitieve vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen. Veel hoogsensitieve vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter lopen. Ze hebben vaak last van onzekerheid, faalangst, schuldgevoel en van negatieve gedachten over zichzelf. Het Creatrix® programma rekent voorgoed af met deze diepgewortelde issues en negatieve emoties. Ik ben zelf het bewijs daarvan: nu jaren later voel ik me nog steeds gelukkig, krachtig, zelfverzekerd en energiek! Dat gun ik jou ook en ik sta te popelen om je te helpen. Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van!

Nieuwsgierig naar mijn verhaal en Creatrix® reis?
Bekijk hier mijn voor-en-na-video van het Creatrix® traject

En wat is jouw verhaal? Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jou! Wat zou jij graag willen veranderen in jouw leven? En wat staat je nog in de weg om jouw ideale leven te leven? Deel het met me via josien@senseandsensitivity.nl en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Tot snel!