Spring naar inhoud

Online Masterclass ‘van twijfel naar succes’

Online Masterclass 'van twijfel naar succes'
Speciaal voor vrouwelijke ondernemers

Gaat het stroperig in je bedrijf? Groeit je bedrijf niet zo snel als je zou willen? Voel je nog teveel dat er een rem op zit?

Maar durf je die rem er niet af te halen, omdat je bang bent dat je het niet aan kunt? Dat je het nog drukker krijgt en je nog harder moet werken? Terwijl je je juist minder gestrest, overprikkeld en overweldigd wilt voelen?

Weet dan dat daar iets aan te doen is! Dit zijn namelijk heel veel voorkomende gedachten en belemmeringen die helemaal niet waar hoeven te zijn, maar die wel als waar kunnen ‘voelen’. Belemmeringen en blokkades die jou en je succes in de weg zitten.

We hebben als ondernemer vaak allerlei gedachten en belemmerende overtuigingen die stress en onrust veroorzaken. Die ervoor zorgen dat we ons onzeker voelen en twijfelen aan onszelf. Die ons het gevoel geven dat anderen het veel beter kunnen. En dat is juist een van de belangrijkste dingen die je mag doorbreken. Ik zie heel veel ondernemers veel tijd en geld spenderen aan praktische dingen zoals een website mooier maken, maar het grootste probleem is je mindset. Want 80% van je succes hangt vaak af van je mindset.

Dus je kunt nog zo'n mooie kantoorruimte hebben of fantastische webpagina's, maar als jij nog steeds denkt dat je niet goed genoeg bent om klanten te helpen, ga je geen overtuigend aanbod doen.

Herken je dat?

En zou je juist graag (weer) moeiteloos en met plezier willen ondernemen? Je twijfel, perfectionisme en angsten los willen laten? Dan kan dat!

Meld je dan meteen aan voor mijn gratis online masterclass ‘van twijfel naar succes’.

In deze masterclass ontdek je:

  • hoe het kan dat je jezelf nog regelmatig het verhaal vertelt dat je nog niet genoeg weet of bang bent om door de mand te vallen
  • hoe het komt dat je nog steeds het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent, dat niemand op je zit te wachten en dat wat jij te vertellen hebt niet interessant genoeg is
  • welke specifieke aanpak je als vrouwelijke ondernemer nodig hebt om succesvol te zijn
  • hoe je jouw succesblokkades blijvend kunt doorbreken

Wanneer?
Je kunt deze masterclass meteen bekijken via onderstaand aanmeldformulier.

Dus wacht niet langer en meld je meteen aan voor de masterclass. In een uur tijd krijg je alle informatie die je nodig hebt om te ontdekken hoe je weer vanuit rust, plezier en zelfvertrouwen kunt gaan ondernemen. Zodat je succesvol kunt en durft te zijn.

Presentatie door: Josien Hannema, Creatrix® Transformologist® (transformatie-expert voor vrouwelijke ondernemers)

Sinds een aantal jaar help ik vrouwen en vrouwelijke ondernemers om hun onzekerheden en blokkades blijvend te doorbreken. Met het Creatrix® programma waar ik mee werk reken je voorgoed af met diepgewortelde issues en emoties die je blokkeren om succesvol te zijn.

Ik ben zelf het bewijs daarvan: het is mij ook gelukt om van een onzekere vrouw te veranderen in een succesvolle ondernemer die een winstgevend bedrijf heeft opgebouwd.

En inmiddels ben ik onlangs ook nog uitgeroepen tot beste Creatrix® Transformologist® van Europa!

Mijn eigen Creatrix ervaring is alweer jaren geleden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van want ik voel me nu nog steeds krachtig, zelfverzekerd, succesvol en energiek! Dat gun ik jou ook en ik kijk er enorm naar uit om je hierbij te helpen.

Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je hebt er een leven lang profijt van!

Dus wacht niet langer en ontdek het in mijn online masterclass 'van twijfel naar succes'.