Spring naar inhoud

Online mini-training overprikkeling

Online mini-training 'Pak je overprikkeling aan in 4 stappen' en ervaar meer rust in je hoofd.

Voel jij je vaak overprikkeld? Vraag je jezelf af waarom je sneller moe bent dan anderen? Wil je af van je negatieve gedachten en de drukte in je hoofd? Heb je moeite met nee zeggen en je grenzen aangeven? Voel je je vaak schuldig? Twijfel je vaak aan jezelf en word je gek van je eigen perfectionisme? Wil je dit graag veranderen, maar weet je niet hoe?

Dan is mijn online mini-training misschien wel wat voor jou! In deze mini-training leer je namelijk hoe je je overprikkeling kunt verminderen en hoe je minder energie verliest gedurende de dag. Omdat je in deze mini-training ontdekt waar je nu onnodig teveel energie verliest.

Dit is wat je krijgt:
Deze training bestaat uit 4 onderdelen met informatie, video's en oefeningen die overzichtelijk in een complete online omgeving te vinden zijn.
Deze 4 onderdelen doorloop je stapsgewijs:
1. Vergroot je zelfkennis en accepteer dat je anders bent
2. Veel voorkomende valkuilen en hoe je overprikkeling kunt herkennen
3. Je volledige potentieel benutten door je (onbewuste) belemmeringen te herkennen
4. Omgaan met je emoties

Deze training is voor jou als jij je herkent in het volgende:
√ je hoogsensitiviteit ervaart als een last
√ je continu oververmoeid en overprikkeld bent
√ je hoofd altijd aan staat en je veel piekert
√ je het lastig vindt om je grenzen aan te geven
√ je voor alles en iedereen verantwoordelijk voelt

Tijdens deze training leer je:
√ hoe je brein en je systeem werkt als je hsp bent
√ hoe je overprikkeling bij jezelf kunt herkennen
√ hoe je de negatieve impact van je gedachten kunt veranderen
√ hoe je zo goed mogelijk met je emoties om kunt gaan 
√ hoe je zo goed mogelijk voor jezelf kunt zorgen als hsp

Duur van de training:
De training is vrij snel te doorlopen, maar omdat je ook aan de slag gaat met de oefeningen, raad ik je aan om per onderdeel een week te nemen. De totale duur van de training is dan 4 weken.

Na deze training:
√ weet je hoe je overprikkeling kunt verminderen en voorkomen in de toekomst
√ komt er ruimte om steeds meer de voordelen van hoogsensitiviteit te gaan ervaren

Je kunt zelf een beetje verder aanmodderen en van alles over hoogsensitiviteit en overprikkeling lezen, maar niks doen. OF je start met mijn mini-training en onderneemt actie zodat je je overprikkeling zo snel mogelijk kunt verminderen en voorkomen.

Stel je eens voor dat je je binnen 30 dagen al een stuk minder overprikkeld kunt voelen en meer rust en positiviteit ervaart.

De kosten van de training:
Om het je nog makkelijker te maken, betaal je voor deze training een eenmalig bedrag van slechts € 47,-!

Je krijgt van mij een niet-tevreden-geld-terug garantie. Dus wacht niet langer, en schaf deze training meteen aan!

Wil je meer over mij weten?
Ik ben zelf ook hoogsensitief en heb daar lange tijd mee geworsteld. Vooral omdat ik lange tijd heb geprobeerd om hetzelfde te zijn als mensen die niet hoogsensitief zijn, waardoor ik mij vooral tegen mijn hoogsensitiviteit verzette. Ik zat dus vooral mezelf in de weg.
 
De meest voorkomende problemen bij hoogsensitiviteit zijn overprikkeling, onzekerheid en faalangst. Ik heb daar zelf ook tientallen jaren last van gehad. Ik twijfelde vaak aan mezelf en mijn capaciteiten en dat zorgde ervoor dat ik continu gestrest was en onrust voelde. Ik was continu bezig om maar geen fouten te maken en daardoor was ik een perfectionist in hart en nieren. Ik had allerlei regels voor mezelf waar ik aan moest voldoen en ik moest tig ballen in de lucht houden van mezelf. Ik moest de perfecte werknemer, partner, vriendin en dochter zijn en legde de lat voor mezelf op alle vlakken in mijn leven veel te hoog.

Een paar jaar geleden besloot ik dat het anders moest. Dit wilde en kon ik niet langer volhouden. Ik maakte een beslissing die mijn hele leven veranderde. Ik liep tegen een coachingsmethodiek aan die speciaal voor het vrouwenbrein is ontworpen en die je helpt om snel en voor altijd je mentale blokkades en pijnlijke emoties los te laten. En dat binnen een traject van slechts enkele weken.

Deze methode heet Creatrix® en ik heb het zelf als levensveranderend ervaren. Ik ben mijn onzekerheid echt kwijt geraakt en heb geen faalangst meer. Daardoor heb ik veel meer rust in mijn hoofd, ik pieker veel minder en ik twijfel niet meer aan mezelf. Ik maak me niet meer zo druk wat anderen van me vinden en heb mijn perfectionisme los kunnen laten. Ook ben ik meer in contact met mijn gevoel. Ik weet tegenwoordig veel beter wat ik wel en niet wil, ik durf daarop te vertrouwen en ik kan er ook naar handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg en wring me niet meer in allerlei bochten om vooral anderen te pleasen. Ik sta nu gelukkig niet meer in standje overleven en kan nu gewoon mijn leven leiden en daarvan genieten. Daardoor heb ik ook veel meer energie en ben ik veeeel minder overprikkeld, omdat al die kritiek die ik op mezelf had weg is. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf.

Omdat deze coachingsmethodiek mij zoveel heeft gebracht was het voor mij niet meer dan logisch om de opleiding te gaan doen, zodat ik andere vrouwen kan helpen om dit ook te bereiken. Inmiddels begeleid ik alweer meer dan 3 jaar hoogsensitieve vrouwen naar een rustige, relaxte en meer tevreden versie van zichzelf waarbij angsten en onzekerheden niet meer de boventoon voeren.

Mijn hoogsensitiviteit ben ik steeds meer als voordeel in plaats van als een last gaan ervaren.
En het is dan ook mijn missie om alle hoogsensitieve vrouwen te helpen om hun hoogsensitiviteit steeds meer als voordeel en als kracht te laten ervaren! Dus zet zelf ook die eerste stap. Je kunt een mooi begin maken door aan de slag te gaan met de online mini-training 'Pak je overprikkeling aan in 4 stappen.