Spring naar inhoud

Podcasts

Podcasts

Via mijn podcastkanaal vind je allerlei podcasts met tips over ondernemen, groei en persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor ambitieuze, succesvolle vrouwen. Ook kun je er allerlei podcasts vinden waarin ik in gesprek ga met andere ondernemers en leiders over relevante onderwerpen.

In mijn podcasts vertel ik over mijn reis hoe ik van mijn jarenlange onzekerheid, faalangst en onrust af heb kunnen komen. Zodat ik vanuit rust en plezier ben gaan ondernemen en echt succesvol kan en durf te zijn.

Het is mijn missie om andere vrouwen te helpen dit ook te bereiken. Door hun blokkades en belemmeringen blijvend te doorbreken en te overwinnen. Zodat er steeds meer vrouwelijke leiders zijn die daadkrachtig hun missie leven. En vanuit rust, plezier en vertrouwen een authentieke leider kunnen en durven zijn. Ga naar mijn podcastkanaal:

Of beluister hier de nieuwste podcasts via Spotify:

Podcast #12: Country Manager zijn en toch aan jezelf twijfelen.

In deze podcast deel ik mijn verhaal met je. De afgelopen 5 jaar werk ik als transformatie expert. Maar voor die tijd was ik meer dan 15 werkzaam in het bedrijfsleven, onder andere als Country Manager, Marketing Manager en Events Manager. En ondanks mijn carrière groei en promoties bleef ik onzeker, vooral over mijn capaciteiten en of ik het allemaal wel waar kon maken. En omdat het zo zonde is als je je eigen potentieel onvoldoende kunt benutten als vrouwelijk leider of ondernemer, deel ik met je wat de oorzaak is. Zodat jij hier ook korte metten mee kunt maken. En dat je weet dat het ook voor jou mogelijk is om dit definitief te doorbreken.

En als je geen tijd te verliezen hebt en liever gisteren dan vandaag van je belemmeringen bevrijd wilt worden, plan dan een kennismakingscall in. Zodat je binnen een paar weken een definitieve doorbraak kunt ervaren en daardoor weer regie krijgt over je ambities, over je succes en over je draagkracht. En je je (weer) on top of the world voelt.

Podcast #11: In gesprek met Monique Jansen: oudste dochters zijn geboren leiders.

In deze podcast word ik geïnterviewd door Monique Jansen. Zij is expert op het gebied van oudste dochters en welke eigenschappen er bij komen kijken als je een oudste dochter bent (of enig kind, zoals ik en dan ben je dus ook een oudste dochter). De eigenschappen van een oudste dochter hebben een grote rol gespeeld in mijn succes en het opbouwen van een goedlopend, winstgevend bedrijf. Want als je deze eigenschappen als kwaliteit in kan zetten, kunnen ze je ver brengen.

Ben je benieuwd om welke eigenschappen het gaat en hoe je hier je voordeel mee kunt doen, privé en zakelijk? Luister dan deze podcast waarin ik allerlei tips geef aan oudste dochters die ondernemer zijn en moeder zijn van oudste dochters.

Podcast #10: In gesprek met Hendrika Willemse: hoe je belemmeringen tackelt.

In deze podcast word ik geïnterviewd door Hendrika Willemse van She in IT. Samen spraken we over de grootste belemmeringen die we bij veel vrouwen zien en hoe je daar mee om kunt gaan. 

Juist als ambitieuze vrouw en als succesvolle ondernemer is het super belangrijk om je belemmeringen op te ruimen. Wil jij de belemmeringen die je nu nog klein houden elimineren? Zodat je jouw volledige potentieel eruit kunt laten komen en je schaamteloos succesvol durft te zijn. En ook echt van je succes kunt genieten en weer vanuit rust, plezier en vertrouwen onderneemt. Luister dan deze podcast!

Of beluister hier alle andere podcasts: