Spring naar inhoud

Online Masterclass ‘Van overprikkeld naar rust’ voor hoogsensitieve vrouwen

Online Masterclass 'Van overprikkeld naar rust'
Speciaal voor de hoogsensitieve vrouw

Voel je je regelmatig overprikkeld en opgejaagd? Ervaar je veel stress en ben je het zat om continu moe te zijn? Wil je weer lekker in je vel zitten en genieten van het leven?

Meld je dan snel aan voor de
Gratis online Masterclass 'Van overprikkeld naar rust'.

In deze bijzondere masterclass duiken we in de wereld van de hoogsensitieve vrouw.

Je leert…

  • hoe het hoogsensitieve vrouwenbrein werkt
  • hoe je met overprikkeling kunt omgaan en hoe je het kunt tegengaan
  • hoe je je unieke talenten en gaven ontdekt
  • hoe je je voordeel met je hoogsensitiviteit kunt doen.

Wanneer?

Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10:00, 13:00 en 20:00 uur.

Wat levert het je op?

Na deze masterclass weet je welke structurele oplossing er is om overprikkeling te voorkomen. Je krijgt waardevolle tips, handvatten en oefeningen. Je weet hoe je zoveel mogelijk profijt kunt hebben van je hoogsensitiviteit en hoe je je voordeel kunt doen met jouw unieke gaven en talenten. Zodat je je hoogsensitiviteit steeds meer als kracht in plaats van klacht zal ervaren. Zet de eerste stappen naar een fijner en relaxter leven en meld je meteen aan!

Een van de eerste stappen die je enorm kunnen helpen om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan is om er meer over te leren. Zodat je steeds minder snel overprikkeld en gestrest raakt. Meer kennis over hoogsensitiviteit zorgt direct voor meer begrip voor jezelf. Omdat je leert dat je zenuwstelsel en je brein anders werkt, begrijp je waarom je op een bepaalde manier reageert of met dingen omgaat.

Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap die niet weg gaat. Ook niet als je het probeert te onderdrukken of negeren. Hoe meer je kunt accepteren dat je gevoelig bent, hoe makkelijker je het voor jezelf maakt. Zodat je zo optimaal mogelijk met je gevoeligheid om kunt gaan. En je het in het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk voor jezelf kunt maken.

Dus wacht niet langer en meld je meteen aan voor de masterclass. In anderhalf uur tijd krijg je alle informatie die je nodig hebt om zo goed mogelijk met je hoogsensitiviteit om te gaan. En hoe sneller je er meer over weet, hoe sneller je je leven beter en makkelijker kunt maken voor jezelf.

Reviews Masterclass 'Van overprikkeld naar rust' voor hoogsensitieve vrouwen

Fantastisch, herkenbaar en helder!

Radjni

Herkenbaar, duidelijk, interessant

Mildred

Geweldig, ontzettend interessant!

Susan

Super leuk en heel helder.

Ellen