Spring naar inhoud

Voordelen Creatrix® bij hoogsensitiviteit

Voordelen Creatrix® bij hoogsensitiviteit

Het Sense & Sensitivity Creatrix® programma is geschikt voor alle vrouwen die de beste versie van zichzelf willen worden. Ben jij een hoogsensitieve vrouw? Dan is het Sense & Sensitivity Creatrix® programma ideaal voor jou.

Hoogsensitieve-vrouwen-expert

Sense & Sensitivity is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij vrouwen en weet als geen ander het hoogsensitieve vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen. Als hoogsensitieve vrouw raak je snel overweldigd door allerlei prikkels en ben je gevoelig voor energieën en emoties van anderen. Negatieve emoties van anderen absorbeer je als een spons en de verwerking vergt veel van je. Je wilt alles perfect doen en je wilt niemand teleurstellen. Door je hoge tempo en je grote inzet raak je gemakkelijk overprikkeld. En waarschijnlijk herken je je in meer kenmerken van de hoogsensitieve vrouw.

De kracht van Sense & Sensitivity

Het krachtige Sense & Sensitivity Creatrix® programma is ideaal voor de hoogsensitieve vrouw. HSP'ers lopen vaak de hele dag op hun tenen en kunnen relatief snel geestelijk en lichamelijk overbelast raken. Creatrix® brengt hoofd, hart en onderbuik op een diep onderbewust niveau met elkaar in verbinding en op één lijn. Als hoogsensitieve vrouw weet je vaak rationeel van alles. Bijvoorbeeld dat je goed genoeg bent. Door de samenwerking tussen ratio, gevoel en intuïtie bij Creatrix®, zal je dit vanuit een diep innerlijk weten tot in je tenen voelen en ernaar handelen. Belemmerende overtuigingen, negatieve emoties en trauma’s worden in het onderbewustzijn getransformeerd én herprogrammeerd. Als HSP-expert heeft Sense & Sensitivity uitstekend ontwikkelde 'HSP-antennes' en doorziet issues snel. Ook als je er zelf niet bij kunt. Overgeërfde issues kun je vaak niet herleiden of verklaren. Doordat met Creatrix® via epigenetica alles aan de oppervlakte komt, pakken we ook alle issues die je overerft hebt van voorgaande generaties effectief aan.  

De beste versie van jezelf

Het Sense & Sensitivity Creatrix® programma kan de weg voor je vrij maken naar een gelukkig, zinvol en rijk leven waarvan je volop geniet. Een leven waarin je de beste versie van jezelf bent en je talenten en gaven benut. Zoals hoogsensitiviteit. Een leven waarin je geen last meer hebt van pijnlijke emoties en negatieve gedachten en rust in je hoofd ervaart. Vertrouwen in jezelf hebt en je blij en energiek voelt. Dat is niet alleen fantastisch voor jou, maar ook voor je omgeving; je partner, kinderen, ouders, vriendinnen en collega’s. Creatrix® zorgt voor een blijvende diepgaande verandering in je leven. Het is niet het zoveelste trucje of een quick fix om je beter te laten voelen. Met het programma kun je alles voorgoed opruimen wat je belemmert om je leven te leven zoals jij dat wilt.

Ben je er klaar voor om de regie over je leven te nemen?