Spring naar inhoud

E-book ‘beter omgaan met je hoogsensitiviteit in 7 stappen’

E-book 'ontdek in 7 stappen hoe je optimaal met je gevoeligheid om kunt gaan'

Ben je vaak moe, gestrest en voel je je opgejaagd? Heb je het zo druk dat je je niet meer echt kunt ontspannen? Pieker je veel en sta je continu 'aan'? Wil je meer tijd en ruimte voor jezelf, lekker in je vel zitten en kunnen genieten van het leven?

Lees dan mijn gratis e-book 'beter met je hoogsensitiviteit omgaan in 7 stappen'.
Zodat je vooral voordelen kunt halen uit het feit dat je hoogsensitief bent.

Speciaal voor jou heb ik een e-book geschreven. Zodat je meer begrip krijgt voor jezelf en optimaal met deze eigenschap om kunt gaan. Optimaal met jezelf én je kwaliteiten om kunt gaan. En je net zo goed voor jezelf gaat zorgen als je dat voor anderen doet. Zodat je steeds minder oververmoeid en overprikkeld raakt. Mijn gratis e-book helpt je daarbij en is een waardevolle eerste stap.

In dit e-book leer je hoe je:

  • je onzekerheid aan kunt pakken
  • beter met je emoties om kunt gaan
  • je niet overal verantwoordelijk voor hoeft te voelen
  • je perfectionisme los kunt laten
  • stress en overprikkeling kunt voorkomen

Het e-book bevat waardevolle informatie en oefeningen om stress en overprikkeling te voorkomen. Zet de eerste stappen naar een fijner en relaxter leven en vraag 'm aan!

Wil je meer over mij weten?
Ik ben Josien Hannema, ik ben zelf ook hoogsensitief en heb daar lange tijd mee geworsteld. Vooral omdat ik lange tijd heb geprobeerd om hetzelfde te zijn als mensen die niet hoogsensitief zijn, waardoor ik mij vooral tegen mijn hoogsensitiviteit verzette. Ik zat dus vooral mezelf in de weg.
 
De meest voorkomende problemen bij hoogsensitiviteit zijn overprikkeling, onzekerheid en faalangst. Ik heb daar zelf ook tientallen jaren last van gehad. Ik twijfelde vaak aan mezelf en mijn capaciteiten en dat zorgde ervoor dat ik continu gestrest was en onrust voelde. Ik was continu bezig om maar geen fouten te maken en daardoor was ik een perfectionist in hart en nieren. Ik had allerlei regels voor mezelf waar ik aan moest voldoen en ik moest tig ballen in de lucht houden van mezelf. Ik moest de perfecte werknemer, partner, vriendin en dochter zijn en legde de lat voor mezelf op alle vlakken in mijn leven veel te hoog.

Een paar jaar geleden besloot ik dat het anders moest. Dit wilde en kon ik niet langer volhouden. Ik maakte een beslissing die mijn hele leven veranderde. Ik liep tegen een coachingsmethodiek aan die speciaal voor het vrouwenbrein is ontworpen en die je helpt om snel en voor altijd je mentale blokkades en pijnlijke emoties los te laten. En dat binnen een traject van slechts enkele weken.

Deze methode heet Creatrix® en ik heb het zelf als levensveranderend ervaren. Ik ben mijn onzekerheid echt kwijt geraakt en heb geen faalangst meer. Daardoor heb ik veel meer rust in mijn hoofd, ik pieker veel minder en ik twijfel niet meer aan mezelf. Ik maak me niet meer zo druk wat anderen van me vinden en heb mijn perfectionisme los kunnen laten. Ook ben ik meer in contact met mijn gevoel. Ik weet tegenwoordig veel beter wat ik wel en niet wil, ik durf daarop te vertrouwen en ik kan er ook naar handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg en wring me niet meer in allerlei bochten om vooral anderen te pleasen. Ik sta nu gelukkig niet meer in standje overleven en kan nu gewoon mijn leven leiden en daarvan genieten. Daardoor heb ik ook veel meer energie en ben ik veeeel minder overprikkeld, omdat al die kritiek die ik op mezelf had weg is. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf.

Omdat deze coachingsmethodiek mij zoveel heeft gebracht was het voor mij niet meer dan logisch om de opleiding te gaan doen, zodat ik andere vrouwen kan helpen om dit ook te bereiken. Inmiddels begeleid ik alweer meer dan 3 jaar hoogsensitieve vrouwen naar een rustige, relaxte en meer tevreden versie van zichzelf waarbij angsten en onzekerheden niet meer de boventoon voeren.

Mijn hoogsensitiviteit ben ik steeds meer als voordeel in plaats van als een last gaan ervaren.
En het is dan ook mijn missie om alle hoogsensitieve vrouwen te helpen om hun hoogsensitiviteit steeds meer als voordeel en als kracht te laten ervaren! Zet zelf ook die eerste stap en lees mijn gratis e-book. Heel veel succes!