Spring naar inhoud

Waarom Creatrix® wel werkt

Waarom Creatrix® wel werkt

Heb je al van alles geprobeerd om blijvend af te komen van je negatieve emoties, zoals het gevoel tekort te schieten, schuldgevoel, onzekerheid, verdriet, somberheid, frustratie en een chronisch tekort aan energie? Maar uiteindelijk werkte het onvoldoende of maar even? Dan ligt dat niet aan jou! De meeste methodes zijn vooral geschikt voor mannen en omdat het vrouwenbrein fundamenteel anders is, werken die methodes niet. En daarom werkt Creatrix® juist wel om blijvend van emotionele en mentale blokkades af te komen. Daar zijn 6 redenen voor:

  • Genderspecifiek: de meeste methodes zijn geschikt voor mannen en omdat vrouwen fundamenteel anders zijn, werken die methodes niet. Creatrix® is speciaal ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen.
  • Compleet: vaak wordt alleen gefocust op het hoofd (ratio). Maar om een echt blijvend resultaat te krijgen zijn juist ook je gevoel en je intuïtie van belang en dan vooral dat ze allemaal met elkaar in verbinding worden gebracht. Iemand kan duizend keer tegen je zeggen dat je goed bent zoals je bent en je kunt dit rationeel ook begrijpen of vinden, maar dat is niet voldoende. Je moet het ook echt vanuit je tenen voelen en geloven. En dat is nou precies het effect van Creatrix®. Om het echt zo te gaan voelen.
  • Epigenetisch: het is wetenschappelijk bewezen dat je genen, emoties en ervaringen van je (voor)ouders erft. Daardoor is het logisch dat je sommige issues niet kunt herleiden of verklaren. Ondanks dat kun je deze issues met Creatrix® effectief aanpakken, waardoor je je (weer) gelukkig, geliefd en energiek voelt.
  • Veilig: met Creatrix® hoef je ‘oud zeer’ niet opnieuw te herbeleven. Ondanks dat doet het proces zijn werk en heb je toch blijvend resultaat.
  • Wederkerig: waar een emotie of blokkade wordt weggehaald, moet ook iets voor in de plaats komen. Met Creatrix® krijg je blijvende oplossingen terug, zonder dat er opnieuw ruimte voor negatieve lading kan ontstaan.
  • Eigen: hoe vaak krijg je niet adviezen en oplossingen die je graag ter harte zou willen nemen maar wat toch niet lukt. Dat komt omdat die adviezen niet specifiek genoeg zijn voor jouw (onder)bewustzijn. Het beklijft alleen als het de adviezen en woorden zijn die bij jou en bij jou alleen passen. Door het volgen van de Creatrix® methode wordt je onderbewustzijn aangesproken en borrelen je eigen adviezen als vanzelf naar boven. En die werken nu eenmaal het beste, want die komen uit een diep innerlijk weten. En ja jij kunt dit ook, ook al kun je je dat nu misschien nog niet voorstellen. Dat beloof ik je!

Wil jij dit zelf ook gaan ervaren en zien dat het echt zo effectief en blijvend is? Neem dan contact met mij op. Of plan een vrijblijvende afspraak met mij in via mijn online agenda.