Spring naar inhoud

Waarom Creatrix® wel werkt

Waarom Creatrix® wel werkt

Heb je al van alles geprobeerd om blijvend van blokkades en belemmerende overtuigingen af te komen? En werkte bepaalde coaching onvoldoende, alleen tijdelijk of helemaal niet? Dat ligt niet aan jou! Creatrix® werkt wél! Waarom?

Creatrix®...

  • is speciaal ontwikkeld door en voor vrouwen en is volledig toegesneden op de werking van het vrouwenbrein, -hart en –lichaam. De meeste methodes zijn geschikt voor mannen en omdat vrouwen fundamenteel anders zijn, werken die methodes niet, onvoldoende of maar even.
  • werkt holistisch en is compleet; brengt hoofd, hart en onderbuik op een diep onderbewust niveau met elkaar in verbinding en op één lijn.
  • werkt op basis van epigenetica. Het is wetenschappelijk bewezen dat je genen, emoties en ervaringen van je (voor)ouders erft. Creatrix® pakt al jouw issues effectief vanaf de wortel aan, ook overgeërfde trauma’s die in voorgaande generaties zijn ervaren.
  • is veilig: je hoeft niet in het verleden te graven en pijnlijke gebeurtenissen te herbeleven.
  • is persoonlijk en eigen. Adviezen en oplossingen van anderen zijn voor jouw (onder)bewustzijn niet specifiek genoeg om te beklijven. Creatrix® spreekt jouw diepe onderbewustzijn aan waardoor jouw eigen adviezen vanuit een diep innerlijk weten als vanzelf naar boven borrelen. Jouw diepe innerlijke wijsheid kent de adviezen en woorden die alleen bij jou passen. En die werken voor jou het beste!
  • transformeert én herprogrammeert diep vastzittende negatieve emoties in het onderbewustzijn. Met Creatrix® vervang je je negatieve ballast door helpende gedachten en je eigen positieve levenslessen. Blokkades verdwijnen en blijvende oplossingen komen ervoor terug.

Dit maakt Creatrix® uniek in de wereld. Geen enkele andere methode verenigt al deze facetten in een totaalprogramma zoals Creatrix® dat doet. Het blijkt vaak het laatste ontbrekende puzzelstukje te zijn om diepere belemmerende overtuigingen en blokkades blijvend aan te pakken.

In onderstaande video legt Maz Schirmer, grondlegger van Creatrix® en oprichtster van het Institute of Women International, uit hoe het komt dat Creatrix® zo goed werkt.

Wil jij ook een structurele en blijvende verbetering ervaren? Neem dan contact met mij op via onderstaande button!