Spring naar inhoud

Voordelen van Creatrix®

Voordelen van Creatrix®

Creatrix® is dé methode om snel, eenvoudig en voor altijd met oude trauma’s, negatieve emoties en blokkades af te rekenen. Al binnen enkele weken ga je je anders voelen, anders denken en anders gedragen. Je houdt niet meer vast aan negatieve emoties en patronen, maar je voelt je gelukkig, geliefd, zelfverzekerd en blij.

Creatrix® werkt gegarandeerd. De enige vereiste is dat je zelf echt iets wilt veranderen en daar 100% voor wilt gaan. Ik geef jou 100% commitment om er een succes van te maken. En je krijgt garantie. We zijn pas klaar als jij voorgoed van je issues verlost bent.

Creatrix® werkt snel en effectief: het is een kort programma waarbij je niet hoeft te praten over je problemen of terug hoeft te gaan naar ‘oud zeer’ en je toch snel en makkelijk een enorm resultaat boekt.

Creatrix® is duurzaam: het heeft niet alleen op korte termijn effect, maar biedt een blijvend resultaat.

Creatrix® is pijnloos: tijdens de sessies hoef je niet terug naar oude pijn, het proces doet zijn werk. Ik bied je een betrokken, veilige en oordeelloze ruimte waar we samen aan de slag gaan met jouw beren op de weg.

Creatrix® is geschikt voor alle vrouwen, dus ook voor jou!

De 50 voordelen van Creatrix®

Wil jij weten wat de meest voorkomende voordelen zijn die vrouwen hebben ervaren nadat zij het Creatrix® programma hebben gedaan? Bekijk dan hieronder de opsomming van de 50 veelvoorkomende voordelen. Zelf heb ik nog steeds elke dag profijt van maar liefst 46 van deze 50 voordelen. Hoe zou het voor jou zijn als jij deze voordelen ook zou ervaren?

 1. Je voelt je fysiek lichter en alsof er een last van je schouders is gevallen.
 2. Het is geen emotioneel proces, zelfs niet voor vrouwen die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt. Je kunt je ontspannen, je hoeft dit ‘oud zeer’ niet her te beleven om toch de emotionele bagage hiervan kwijt te raken.
 3. Je leeft meer in het nu. Het is makkelijker voor je om in het nu te leven en daar echt van te genieten.
 4. Het elimineert stress en zorgt ervoor dat je je in de toekomst ook minder snel gestrest voelt.
 5. Je hebt meer energie.
 6. Het heeft geen effect op je persoonlijkheid. Je blijft dezelfde persoon, maar je wordt relaxter en je zit veel beter en comfortabeler in je vel.
 7. Het zorgt voor een rustiger hoofd, veel minder ‘headtalk’, waardoor je je rustig en ontspannen voelt. Je kunt daardoor ook helderder denken.
 8. Je durft je leven te veranderen, omdat je je sterker voelt en daadwerkelijk stappen durft te nemen. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor.
 9. Binnen enkele weken ervaar je regelmatig een echt verschil in je gedrag.
 10. Het heeft invloed op je naasten, omdat je kinderen, je partner, je familie, je vrienden jouw humeur ook kunnen voelen, in positieve en in negatieve zin. Ook zij voelen dat je beter in je vel zit.
 11. Het maakt je niet meer zoveel uit wat anderen van je vinden of denken.
 12. Je hoeft geen verschillende maskers meer te dragen bij verschillende mensen, je hoeft geen kameleon meer te zijn, omdat je er nu op vertrouwt dat je goed bent zoals je bent en je jezelf accepteert, heb je die acceptatie van anderen niet meer nodig.
 13. Je voelt geen verplichtingen meer naar anderen.
 14. Je bent en voelt je hartelijker, vrolijker en vriendelijker en ervaart de wereld als prettiger en kleurrijker.
 15. Veel vrouwen krijgen een jongere uitstraling, rimpels die door stress komen (denk aan fronsrimpels) kunnen verminderen.
 16. Het is ontworpen voor de unieke manier waarop ons vrouwelijke brein functioneert. Het is daarom voor iedere vrouw makkelijk om te doen en het heeft het een groot en blijvend effect.
 17. Je gaat jezelf beter begrijpen door een uitgebreid pre-assessment. Het geeft je een duidelijk beeld van wat je hebt ervaren en waar je tegenaan bent gelopen.
 18. Het is diepgaand en je raakt de belemmerende overtuigingen, gedachtes en emoties die je had voorgoed kwijt. Ook als je zou willen, kun je die negatieve emoties niet meer voelen.
 19. Het verhoogt je bewustzijnsniveau, waardoor je keuzes maakt die beter zijn voor jezelf.
 20. Het verhoogt je emotionele intelligentie (EQ), waardoor je minder irrationeel bent. Je ratio, gevoel en intuïtie worden in verbinding gebracht en gaan met elkaar samenwerken.
 21. Het heeft een positieve invloed op alle onderdelen in je leven.
 22. Je bent minder makkelijk te manipuleren, met name door mannen.
 23. Je maandelijkse cyclus is minder verstorend dan het anders zou zijn geweest.
 24. Het is gericht op jouw gehele genetische historie en doorbreekt de genetische cirkel van emoties en overtuigingen die je geërfd hebt van je voorouders (volgens de wetenschap van epigenetica).
 25. Het is niet logisch of lineair, waardoor het vrouwelijke brein het makkelijk vindt om te doen. Het leidt het brein tijdelijk af, lang genoeg om tot de juiste inzichten te komen. Je kunt eindelijk je eigen adviezen ter harte nemen en daar ook echt naar gaan leven. Je gaat automatisch stappen zetten en actie ondernemen om te bereiken wat je wilt.
 26. Er is geen risico dat je de verkeerde inzichten krijgt, omdat het je eigen inzichten zijn en niet die van een ander. Dankzij Creatrix® kun je in contact komen met je onderbewustzijn waar je eigen inzichten zich bevinden. En alleen je eigen inzichten beklijven blijvend.
 27. Het werkt ongeacht of je wel of geen spirituele of religieuze overtuigingen hebt.
 28. Je wordt invloedrijker omdat je beter weet wat goed voelt en je niet meer twijfelt aan je beslissingen.
 29. Je krijgt enorm veel inzichten en kunt daardoor in een zeer korte tijd een grote ontwikkeling en verandering doormaken, waar je anders veel langer over zou doen.
 30. Je voelt je meer jezelf en je voelt je heel en compleet, zoals je niet eerder hebt ervaren.
 31. Je voelt je meer een onderdeel van het geheel, dat je erbij hoort. Je ervaart meer saamhorigheidsgevoel.
 32. Je voelt je waardevol en belangrijk en je voelt dat je er toe doet.
 33. Je hebt meer respect voor jezelf, je gelooft in jezelf en je hebt meer compassie voor jezelf.
 34. Het activeert creativiteit en je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van belemmeringen.
 35. Bij 7 op de 10 vrouwen neemt haar libido toe.
 36. Het verhoogt je levensstandaarden. Je verwacht goed behandeld te worden door anderen en je zorgt beter voor jezelf.
 37. Het brengt je meer in balans. Waar je je zwak voelde, voel je je nu sterk en waar je milder zou mogen zijn, gebeurt dat ook. Vrouwen die bijvoorbeeld verhard zijn en geen emoties willen of kunnen laten zien, worden milder en zachter.
 38. Het verlost je van onderdrukking of het gevoel onderdrukt te worden.
 39. Je kunt je beter uitdrukken. Je kan makkelijker zeggen wat je wilt zeggen en je bent beter in staat om jezelf uit te drukken.
 40. Lichaam en geest worden meer in verbinding gebracht en gaan samenwerken.
 41. Het activeert het parasympatische zenuwstelsel (het tegenovergestelde van je vecht of vlucht respons bij stress), zodat je organen weer volledig kunnen functioneren. Dat zorgt uiteindelijk voor een verbeterde gezondheid.
 42. Je kunt het verleden beter loslaten.
 43. Het verhoogt je intuïtie enorm, mede doordat je minder onrust hebt in je hoofd, waardoor de signalen van je intuïtie werden overstemd. Je bent nu in staat om te ‘weten’ wat voor jou de juiste beslissingen zijn in je leven.
 44. Je accepteert anderen meer hoe ze zijn en je bent minder snel geïrriteerd door bepaald gedrag van anderen.
 45. Je kunt (anderen) vergeven, waarvan je eerst dacht dat je dat niet kon of niet wist hoe je dat kon doen.
 46. Geruststellend en krachtig, omdat je nu weet dat er een snelle, pijnloze en blijvende oplossing is, mocht je ooit weer tegen belemmerende overtuigingen of negatieve emoties aanlopen in je leven.
 47. Je bent meer in staat om succes te hebben, vooral ook op zakelijk vlak.
 48. Je bent beter in staat om de dingen die je graag wilt te bereiken en om rijkdom te creëren.
 49. Je manier van denken is positiever, optimistischer en uitbundiger.
 50. Het verandert je perceptie. Je kijkt anders naar ‘jouw’ wereld en jouw leven.

Wil jij je ook van je issues bevrijden en de voordelen gaan ervaren? Neem dan contact met mij op. Of plan direct een vrijblijvende afspraak met mij in via mijn online agenda.