Spring naar inhoud

Voor wie is Creatrix®?

Voor wie is Creatrix®?

Het Sense & Sensitivity Creatrix® programma is heel erg geschikt voor vrouwelijke leiders die de beste versie van zichzelf willen worden.

Ondanks dat je succesvol bent, loop je toch steeds weer tegen bepaalde issues en gevoelens aan. Zoals schaamte, schuldgevoel, onzekerheid en eenzaamheid. Doordat je snel groeit, ervaar je groeipijn en denk je op dat moment: het lukt me toch niet, wie zit er nu op mij te wachten of wie ben ik om hier iets over te zeggen? 

Je ervaart bepaalde gewoontes en patronen waarin je vast blijft zitten en die je maar niet doorbroken krijgt. Zoals niet meer kunnen ontspannen, omdat je bang bent om je succes weer kwijt te raken, dus blijf je maar hard doorwerken. Of steeds maar weer sterk moeten zijn, het perfecte rolmodel moeten zijn voor je klanten of werknemers. En je daardoor veel te vaak overweldigd en oververmoeid te voelen.

Dan is het Sense & Sensitivity Creatrix® programma de oplossing voor jou. Het is dé manier om jezelf  voorgoed te bevrijden van blokkades, pijnlijke emoties en belemmerende overtuigingen. Creatrix® is speciaal voor vrouwen en is volledig afgestemd op alles wat zich in het vrouwenbrein, -hart en -lichaam afspeelt. Van cyclus en hormonen tot vrouwelijk instinct en van intuïtie tot hersenstructuur.

Speciaal voor snel groeiende vrouwelijke leiders

Ben jij een snel groeiende vrouwelijke leider? Dan ben je bij Sense & Sensitivity aan het juiste adres. Sense & Sensitivity is gespecialiseerd in de uitdagingen die bij een snelle groei en bij leiderschap komen kijken. Als vrouwelijke leider ervaar je vaak grote druk en heb je meestal ook bepaalde eigenschappen die je belemmeren om vanuit rust en plezier te functioneren. Zoals prestatiedrang, perfectionisme en je (over)verantwoordelijk voelen voor anderen. 

De afgelopen jaren heb ik voor meer dan 100 vrouwen definitieve doorbraken gerealiseerd. Als transformatie-expert en business mentor heb ik, mede door deze jarenlange ervaring, uitstekend ontwikkelde 'antennes' en doorzie ik issues snel. Ook als je er zelf niet bij kunt. 

Doordat alles boven tafel komt, pakken we ook alle issues vanaf de wortel aan. Of je nu een week of al 30 jaar met grote of kleine issues worstelt, je kunt ze voorgoed kwijtraken!

Hoe zou het zijn....

... als je je bevrijdt van pijnlijke emoties en geen last meer hebt van negatieve gedachten? Als je weer rust in je hoofd ervaart en je gelukkig en energiek voelt? Als je (weer) lekker in je vel zit? Voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je klanten of werknemers?