Spring naar inhoud

Voor wie is Creatrix®?

Voor wie is Creatrix®?

Het Sense & Sensitivity Creatrix® programma is geschikt voor alle vrouwen die de beste versie van zichzelf willen worden. Loop je telkens weer tegen bepaalde issues en gevoelens aan? Heb je last van negatieve emoties? Steken onzekerheid, (faal)angst, verdriet en schuldgevoel regelmatig de kop op? Denk je vaak: ik kan dit niet, ze vinden mij niet aardig of ik ben niet goed genoeg? Dan is het Sense & Sensitivity Creatrix® programma de oplossing voor jou. Het is dé manier om jezelf  voorgoed te bevrijden van blokkades, pijnlijke emoties en belemmerende overtuigingen. Creatrix® is speciaal voor vrouwen en is volledig afgestemd op alles wat zich in het vrouwenbrein, -hart en -lichaam afspeelt. Van cyclus en hormonen tot vrouwelijk instinct en van intuïtie tot hersenstructuur.

Speciaal voor de hoogsensitieve vrouw

Ben jij een hoogsensitieve vrouw? Dan ben je bij Sense & Sensitivity aan het juiste adres. Sense & Sensitivity is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij vrouwen en weet als geen ander het hoogsensitieve vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen. Als hoogsensitieve vrouw raak je sneller overprikkeld en ben je gevoeliger voor energieën en emoties. Negatieve emoties van anderen absorbeer je als een spons en de verwerking vergt veel van je. Als HSP-expert heeft Sense & Sensitivity uitstekend ontwikkelde 'HSP-antennes' en doorziet issues snel. Ook als je er zelf niet bij kunt. Doordat alles boven tafel komt, pakken we ook alle issues vanaf de wortel aan. Of je nu een week of al 30 jaar met grote of kleine issues worstelt, je kunt ze voorgoed kwijtraken!

Hoe zou het zijn....

... als je je bevrijdt van pijnlijke emoties en geen last meer hebt van negatieve gedachten? Als je weer rust in je hoofd ervaart en je gelukkig en energiek voelt? Als je (weer) lekker in je vel zit? Voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je vriendinnen en collega’s?