Spring naar inhoud

Voor wie is Creatrix®?

Voor wie is Creatrix®?

Loop je steeds weer tegen bepaalde dingen aan? Heb je last van negatieve emoties, zoals onzekerheid, (faal)angst, verdriet en frustratie? Denk je vaak 'ik kan dit niet', 'ze vinden mij niet aardig' of 'ik ben niet goed genoeg'? En zou je hier graag voorgoed van af willen? Dan kan dat! Creatrix® is namelijk dé methode om emotionele blokkades en overtuigingen los te laten. Tenminste, als je een vrouw bent….

Deze methode is ontwikkeld door het Institute of Women International en is specifiek gemaakt voor vrouwen, door vrouwen. Het houdt rekening met alles wat zich in het vrouwenbrein en -lichaam afspeelt. Van cyclus tot instinct en van intuïtie tot hersenstructuur. En juist daarom is deze methode zo effectief bij alle vrouwen.

Of je nu grote of kleine belemmeringen, emoties of overtuigingen hebt, als het jou tegenhoudt je leven werkelijk te leven zoals jij dat wilt, dan is dit de methode voor jou! Het maakt niet uit hoe lang je al bepaalde emoties of overtuigingen hebt. Je kunt je waarschijnlijk niet voorstellen dat als je een bepaalde emotie of gedachte al 20 of 30 jaar hebt, dat je die snel en voorgoed kwijt kunt raken. Het goede nieuws is dat dat wel mogelijk is! Hoe onwerkelijk en ongeloofwaardig dat ook lijkt. Geef het een kans, dan zul je het zelf ook gaan ervaren.

Hoe zou het zijn als jij (weer) lekker in je vel zit? Voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je werk en je omgeving? Minder in je hoofd te zitten en te gaan doen wat je echt graag wilt.

Ben je er klaar voor om je van je issues te bevrijden en je gelukkig en vol energie te voelen? Zet de eerste stap om je emoties en beperkende overtuigingen voorgoed los te laten en neem contact met mij op. Of plan direct een vrijblijvende afspraak in via mijn online agenda.